Aleksandar Šapić
Foto: Alo/Foto: Grad Beograd

 -Ovi Beogradski izbori koji dolaze su sve samo nisu lokalni izbori. Konačno smo došli do toga hoćemo li da imamo srpsku vlast i srpskog gradonačelnika ili antisrpsku vlast? I kada me pitaju, pa kako, šta to znači srpski gradonačelnik? To znači da ne postoji srpski način promene sijalica, asfaltiranja puta ili izgradnje škole. Nema tu srpskog načina, i ovde je sada sve potpuno jasno. Na predstojećim izborima opredeljujemo se da li želimo srpsku vlast i srpskog gradonačelnika Beograda, a to znači gradonačelnika koji će u ovom teškom geopolitičkom momentu, pored brige o važnim lokalnim temama, podjednako voditi računa i o očuvanju nacionalnih vrednosti i interesa srpskog naroda – rekao je predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić.

Ističe da je čitav svoj život u lokalnoj politici, punih 14 godina, i da bi najviše voleo kada bi moglo samo o tome da se polemiše, međutim, stvari na koje ukazuje su kako kaže, daleko važnije.

-Ukoliko ne rešimo to pitanje očuvanja nacionalnog, srpskog, džaba nama sve. Neće imati ko da nam ide u škole, niti ćemo znati šta nam deca uče u školama i vrtićima. Ukoliko na te bazične stvari ne utičemo, izgubili smo identitet, izgubili smo državu, izgubili smo narod, i kada svega toga nema koga onda briga da li smo osvetlili tamo neku ulicu – objasnio je Šapić.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading