Radovan Karadžić
Foto: Printscreen/Aloonline.ba

Danas ranije, ćerka prvog predsednika Republike Srpske Radovana Karadžića, Sonja Karadžić Јovičević, navela je da on trpi užasne bolove jer mu nisu dali neophodne lekove niti ima lekarsku pomoć i istakla da to smatra pokušajem ubistva.

- On prima određenu terapiju kod koje se jedan deo daje na kraju meseca, a u martu mu je nisu dali. Krenuli su problemi koje on trpi čitavu ovu sedmicu. Bio je vrlo obziran misleći da zbog Velikog petka i katoličkog Uskrsa su zaboravili ili nisu stigli i trpeo je bolove s kojima je mogao nekako da funkcioniše. Naravno, slabije je spavao i slabije se kretao da bi to kulminiralo. Juče poslepodne je bio loše, a danas kad me nazvao oko pola 3 je bio katastrofa. On govori sa jedva 20 posto glasa i uspeo je samo da mi kaže da ne izlazim u medije. Tokom dužeg perioda sam to poštovala, međutim sad sam to prekršila jer to što on misli da će danas neko do 17h, do kraja radnog vremena, da se smiluje – ne pije vode. Na svoju odgovornost, u smislu odnosa s njim, nisam ga poslušala i dala sam to u medije - navela je Karadžić Jovičević za ALOonline ranije.

Prema najnovijim informacijama, Karadžić je ipak primio neophodnu terapiju što je i potvrdila njegova ćerka.

– On se javio pre nekoliko minuta. Dali su mu terapiju za danas. Ja ne znam šta će dalje biti – kazala je Karadžić Jovičević za ALOonline te dodala da se i nekadašnji predsednik Srpske oseća bolje te da će se pratiti dalje stanje.

Celu vest pročitajte na Aloonline.ba

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading