Marko Čadež
Foto: Alo/Boban Ristić/PKS

„Reč je o porodičnoj kompaniji koja proizvodi najkvalitetnije stvari i koja u tekstilnoj industriji može da se takmiči sa najboljima u Evropi“, poručio je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, na svečanosti polaganja kamena temeljca za novu fabriku u Kruševcu.

„Samo kada svi zajedno radimo možemo da napravimo od Srbije veliki uspeh i da pokažemo da nismo zemlja problema nego zemlja rešenja“, istakao je Čadež.

Plan je da fabrika u Kruševcu bude završena krajem ove godine, a prema rečima Čadeža, na otvaranju se očekuje dolazak poznatog svetskog modnog dizajnera Filipa Plejna, osnivača kompanije Philipp Plein International Group, koji je 2021. posetio firmu Luss Textile u Draganićima nadomak Raške i započeo sa njima poslovnu saradnju.

Marko Čadež

Boban Ristić/PKS

 

 

Luss Textile je domaća privatna, porodična tekstilna kompanija koja se bavi proizvodnjom odevnih predmeta najvišeg kvaliteta, taktičke opreme, specijalne zaštitne opreme, kao i modnog programa.

Kompanija ima saradnju sa preko 30 domaćih tekstilnih proizvođača, godišnje proizvede između 350.000 i 400.000 odevnih predmeta, a sa budućom fabrikom u Kruševcu stići će i do kapaciteta od oko milion odevnih predmeta godišnje.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading