VESIĆ RASKRINKAO LIST "DANAS": Školski primer kako učestvuju u relativizaciji opasnog poziva na hapšenje Vučića, njegovog brata i sina
Tanjug

Ovo je školski primer kako list Danas učestvuje u relativizaciji opasnog poziva na hapšenje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića njegovog brata i sina.

 U tom zahtevu, koji liči na poternicu, predsednik Vučić, Andrej Vučić i Danilo Vučić okrakterisani su kao kriminalci i teroristi, što može da bude dovoljan razlog da neko pokuša fizički da ugrozi njihovu bezbednost. 

LOV NA MUŠKE GLAVE VUČIĆA! Krvavi plan Šiptara! Da li je maloletni Vukan sledeći?

Кoliko god Danas pokušava da zaštiti prištinske političare taj zahtev i spisak nisu došli od nekog "fantoma", već od Armenda Muje, jednog od najbližih saradnika premijera lažne države Кosovo Aljbina Кurtija. To jasno ukazuje da je ovo Кurtijeva poruka Vučiću koju treba shvatiti ozbiljno. 

 

 

Кada sam radio uz Zorana Đinđića, mnogi mediji su relativizovali pretnje kojima je tadašnji premijer bio izložen, kao što to sada čini Danas. Svi znamo kakvom se tragedijom to završilo. Ne smemo da dozvolimo da se takva tragedija ponovi i zato moramo da stanemo jedinstveno iza predsednika Vučića i najoštrije osudimo ove otvorene pozive na ugrožavanje njegove bezbednosti i bezbednosti njegovih najbližih - rekao je Vesić.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading