IDETE U HRVATSKU NA MORE I SKUPO PLAĆATE DA VAS BIJU Postoji još mračnija tajna koju ustaše pokušavaju da sakriju od turista
Alo! Ilustracija

Svojevremeno je Hrvatska turističku ponudu reklamirala u Srbiji sloganom "Hrvatska - Tako lepa, tako blizu", a onda se na internetu desilo "rebrendiranje" od strane duhovitih srpskih mimera koji su slogan promenili u "Hrvatska - Tako lepa, tako blizu, tako genocidna". 

Današnja Hrvatska je zapravo NDH broj 2

 

Kažu da u svakoj šali ima malo istina, ali ovo je bila cela istina.

Današnja Hrvatska država je nastala na temeljima NDH, poštuje iste vrednosti koje su poštovale ustaše, oseća istu onu konvertitsku mržnju prema Srbima koju su i oni osećali i na svaki način pokušava da umanji, sakrije i uništi dokaze o genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima koji se dogodio tokom Drugog svetskog rata.

Današnja Hrvatska je zapravo NDH drugi deo.

 

Vučić im smeta jer ima kičmu 

 

Jedan od razloga što im danas smeta predsednik Vučić je to što ih razobličava i pokazuje kakvi su stvarno, a ne kao prethodna vlast u Srbiji koja je preko svih medija pokušala da spreči da se sazna istina o Hrvatskoj i o činjenici da se njihovi stavovi ništa ne razlikuju od stavova onih koji su klali Srbe u NDH.

Boris Tadić i njegovi ministri su išli toliko daleko da su izigravali promotere hrvatskog turizma letujući u toj zemlji i objavljujući snimke i fotografije sa letovanja. Sasvim je razumljivo što Hrvatima nedostaju takvi "beskičmenjaci" da budu na vlasti u Srbiji.

Zato Hrvati javno pričaju kako bi Vučića hapsili, a tajno misle kako bi ga i klali kao što su zaklali i njegovog dedu i mnoge rođake.

 

Hrvatski nacionalni identitet počiva na konvertitskoj mržnji prema Srbima

 

Ako na Google ukucate "uništen automobil srpskih tablica u Hrvatskoj" dobićete hiljade rezultata, a ako ukucate "uništen automobil hrvatskih tablica u Srbiji" nećete naći ni jedan.

To sasvim dovoljno govori o razlici između jedne "nacije" koja je identitet izgradila na mržnji prema sopstvenom poreklu, konvertitstvu i krađi jezika i kulture, i nacije koja ima identitet koji stoji na čvrstim temeljima i kulturu i jezik koji su neprekinuti niz od vremena prvih srpskih vladara pa do danas.

Srbima nije nužno da mrze nekoga samo da bi se osećali Srbima, dok sa Hrvatima to nije slučaj. 

 

U Hrvatskoj igrate i kupate se na krvi i grobovima srpskih mučenika

 

Odlazak u Hrvatsku na letovanje je uvek mač sa dve oštrice, ako vas ne prebiju ili vam unište automobil, uvek postoji opasnost da dok negde uživate ili se kupate zapravo gazite po krvi i grobovima srpskih mučenika. 

Možda najbolji primer toga je ostrvo Pag i plaža Zrće koja je mesto velikih dnevnih i noćnih zurki ali i poseta mnogih srpskih "influensera" i raznih "zvezda" koji je zdušno promovišu na internetu. 

Za manje od dva meseca (od 24. juna do 20. avgusta 1941.) ustaše su na ostrvu Pag i njegovim vodama ubili tačno 8.100 Srba i Jevreja. Italijani su našli spisak kada su zauzeli logor i zatvorili ga.

Na plažama ostrva su noćima trajala silovanja i ubijanja žena i devojčica srpske i jevrejske nacionalnosti. Sve je to šezdesetih godina bilo proglašeno za spomen-područje, ali je sa obnovom NDH pod Franjom Tuđmanom i naslednicima "zaboravljeno".

Danas srpski "influenseri" i mnogi mladi tu divljaju i opijaju se uz muziku totalno nesvesni da gaze po krvi i grobovima srpskih žrtava i da "domaćini" i njih a i strance dovode namerno tu kako bi "prekrečili" dokaze hrvatskih zverstava. 

Slično je i u drugim mestima u Hrvatskoj jer skoro da nema jednog jedinog da u njemu nije izvršen neki zločin nad Srbima. 

 

Cene koje deru kožu sa leđa

 

Ono što šokira je mazohizam nekih Srba koji sa uživanjem idu tamo mada su svesni ovih činjenica navedenih u tekstu. Najčešće pričaju da je to daleka prošlost, a kada dobiju batine onda svaljuju sve na pojedince i uporno ponavljaju kako će opet da se vrate u Hrvatsku. 

Jedino racionalno objašnjenje je da stvarno vole da ih neko bije i ponižava na odmoru. No, ako je tako onda mogu da nađu neko mesto gde barem neće i da ih usput opljačkaju i "klempave" naplaćujući im pivo na plaži skuplje nego u Barseloni, a hranu kao da nisu morski plodovi nego suvo zlato. 

Hrvatska - tako blizu, tako skupa i tako genocidna.

Komentari (1)

Loading
Baba Milka

25.07.2022 19:21

Lepa nasa Srbija a vi idete u to zlo, debelo placate da vas peljese , tuku i sacuvaj boze da vas prikolju. Blese .