NIKAD IZVINI! Tri godine pletene laži oko “Jovanjice” i Andreja Vučića pale u vodu
TV Pink/Printscreen

Andrej Vučić nema veze sa „Jovanjicom“! – jutros je glavna vest u svim medijima. Posebno je važno istaći da je ova istina izgovorena na tajkunskoj televiziji Nova S, koja se tri godine upirala iz petinih žila da ubedi javnost u suprotno.

Ipak, jedna rečenica novinarke Jelene Zorić rasturila je mrežu laži koja se već tri godine plete oko brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Andreja.

Puj pike, ne važi

Podmetnuta afera zvana „Jovanjica“, koja je imala za cilj da diskredituje porodicu Vučić montirana je pre tri godine i razvlačila se do današnjeg dana. Jasno je da je „ozbiljan tim“ uložio vreme i trud u to da se više put izgovorena laž pretvori u istinu… Nisu uspeli.

Medijska mašinerija koja je imala, ključnu ulogu, toliko se razgranala i palacala jezicima kao aždaja pokušavajući da Andreja Vučića uvuku u mrak i tamo ostave, ni krivog, ni dužnog. Nisu uspeli…

Tri godine su čerečili i uništavali porodicu Vučić… Nisu uspeli.

Toliko izgovorenih laži, napisanih tekstva, potrošenih reči. Porodica Vučić postala je jedina meta, a onda su rekli kako tu istu porodicu nikada nisu pominjali.

U korist im ne ide činjenica da savremeni svet i posao portala ostavljaju digitalne tragove svuda i za sve.

Vučić: Istina na kraju izađe na videlo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o konačnom kraju lažnog slučaja Jovanjica.

- Tri godine laži, a sada imamo i zvanične izjave da je to bila laž od početka. Hvala Jeleni Zorić što je bila korektna. Hoće neko da kaže izvinite? Svuda su objavljivali kako smo proizvođači droge i kriminalci. Da li je moguće da neko poveruje u to? Stavite sebe u našu poziciju, svog supruga, dete, brata, da vam neko to tri godine radi svakog dana. I onda da odjednom preko noći čujete da je to bila laž od samog početka. Znate, uvek na kraju istina izađe na videlo - istakao je predsednik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki

22.07.2022 12:02

Treba tužiti ZUTE a ako ih nas sud oslobodi treba ići dalje do Strazbura. Mora da se za klevetu i rušenje ličnog ugleda odgovara. Ako se to ne uradi ,nikada se neće lazovi zaustaviti .