Besna Zorana Mihajlović u panici!
Alo

Nije sporno da se Zorana Mihajlović grčevito bori za još jedan mandat u vladi Srbije!

Nije tajna da je više ne zanima “samo” ministarska fotelja, već je na nekoliko važnih mesta izjavila kako će “njeni prijatelji sa zapada učiniti sve da ona bude premijerka nove Vlade Republike Srbije”.

Toliku ambiciju i pohlepu za vlašću nismo videli ni kod koga, kažu njeni bliski saradnici.

Alo

 

Međutim, sada, više nego ikada ranije, predsednik Vučić i u javnosti i u svojoj stranci ponavlja da će nova vlada više nego i jedna u prošlosti, biti samo i isključivo prosrpska vlada, a ne bi proruska, ni prozapadna.

VULIN PORUČIO MINISTARKI MIHAJLOVIĆ Luksemburški mediji u Zorani pronašli sebi novog Nenada Čanka

Upravo zato Zorana Mihajlović sve više pokazuje bes i nervozu, jer nije sigurna da li će njeni prijatelji iz CIA uspeti da slome kičmu Vučiću.

Stoga ministarka Mihajlović, koja je i ranije bila jedini “tajni” izvor iz vlasti za tajkunske medije, dojavljuje o “lošoj atmosferi u SNS”, o tome kako “Vučić odugovlači” i slično, a sve zbog toga što ona sama više ne može da izdrži neizvesnost i bez zbog toga što nije sigurna da će njeni pajtosi uspeti da je uguraju u premijersku, ili ministarsku fotelju.

Za sve ove godine, Zorana Mihajlović je trebalo samo da jedno nauči, ako nešto na svetu Vučić prezire, to su pritisci i ucene i na to uvek, ali uvek, reaguje suprotno od onoga što mu se zahteva.

Komentari (1)

Loading
Dragan

22.07.2022 00:31

Postovani Predsednice Vucic! Narod Te je ponovo vecinom izabrao verujuci u Tvoj patriotizam, znanje i neumorni rad. Uradi sve moguce, molim Te, da licnosti koje Ti ocigledno "rade o glavi", a u prvom redu Zorana i Nebojsa, ne udju u Vladu. Zelim Ti od srca dobro zdravlje i puno uspeha u radu.