VULIN PORUČIO MINISTARKI MIHAJLOVIĆ Luksemburški mediji u Zorani pronašli sebi novog Nenada Čanka
Tanjug

"Tajkunski mediji osim što podržavaju nezavisnost Kosova, sankcije Rusiji, gašenje Republike Srpske, cepanje Srpske pravoslavne crkve, laži o Srebrenici i odricanja od Srba van Srbije, sada podržavaju i Zoranu Mihajlović u njenoj borbi protiv narodnog ministra Aleksandra Vulina. Čini se da su luksemburški mediji u Zorani pronašli sebi novog Nenada Čanka koji svojim antisrpskim delovanjem, dosovskim pedigreom i rijalitii stajlingom izaziva medijsku pažnju, skuplja klikove, lajkove i simpatije srbofoba i rusofoba. Nažalost Zoraninu, srpski svet je realnost, a mirno ujedinjenje obezbeđuje napredak i procvat celog Balkana. Ovo je nezaustavljivi proces i ta istina je za Mihajlovićku crna kao ugalj kojeg se htela odreći i bolna kao činjenica da Srbija i dalje ima ruskog gasa. Veoma je dobro da je Zorana pročitala program Pokreta socijalista i nadamo se da će joj ono što je pisao Aleksandar Vulin i Mihajlo Marković pomoći ako zajedno sa Ćutom napravi svoju partiju i pozove birače da je podrže u tome što je glasala za britansku rezoluciji da su Srbi prvi genocidni narod u istoriji", poručili su iz Pokreta socijalista.

Ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin takođe je poručio ministarki rudarstva i energetike Zorani Mihajlović: Istina je da ja nisam član Srpske napredne stranke, ali je i istina da nikada nisam bio član ni G17 plus, niti bilo koje partije žutog ološa

„Koji god član Vlade Srbije da glasa za rezoluciju po kojoj su Srbi genocidan narod, morao bi da to objasni biračima. Ja ću biračima Aleksandra Vučića rado dati odgovor zašto sam protiv sankcija Rusiji, siguran sam da će i Zorana Mihajlović na Predsedništvu SNS-a objasniti zašto su Srbi počinili genocid u Srebrenici i zašto hitno moramo da postanemo deo sukoba u Ukrajini i zašto je lekovito da uvedemo sankcije Rusiji. Istina je da ja nisam član Srpske napredne stranke, ali je i istina da nikada nisam bio član ni G17 plus, niti bilo koje partije žutog ološa", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući navode ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović da je on lider male stranke koja zauzima veliko mesto u Vladi Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading