Posle klistiranja kod deda Milovana, Čeda Jovanović započinje novi biznis
instagram

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović otvara kliniku na Tari s dedom Milovanom Miloševićem (87), koji ga je nedavno izlečio pomoću biljnih tinktura, ishrane i specijalnih tretmana.

Jovanović će lično uložiti novac u osnivanje i opremanje klinike koja će se, prema saznanjima medija, nalaziti na celom spratu jednog hotela na toj planini.

Političar je, inače, imao tri puta koronu, tri teške upale pluća i tri ozbiljne sumnje na rak, život mu je bio ozbiljno ugrožen, ali sada je potpuno preporođen.

Rekao je da je za njegov oporavak zaslužan upravo deda Milovan za koga je istakao da nije nadrilekar, već da leči prirodom odnosno tinkturama pročišćuje i sređuje organizam.

- Bukvalno ništa nisam jeo 40 dana osim tih dvadesetak tinktura, koje sam uzimao ujutru, u podne, uveče. I nisam bio gladan. Između njih sam bio na terapiji po pola sata, jedan dan je kada vrele vode u kojoj je organska glina, drugi dan je u njoj čili i đumbir. Vrela kada zato što dišeš i kroz kožu, a moja koža je bila prestala da diše. I nije to deda Milovan izmislio! Sve su to odavno poznate metode Amerikanca dr Šulca i ruskog akademika Sitina. Znate, deda Milovan stalno ima slušalicu u uhu, sluša tzv. motivacije, i dok radi nešto drugo, da sve to podsvesno deluje. Dao mi je da čujem, vrti se: "Tvoje srce je mlado, tvoje noge su lake...". - rekao je između ostalog Jovanović o metodama lečenja deda Milovana.

"Ja sam Čedomiru Jovanoviću spasao život! Došao je kod mene jedva dišući, rekao je da misli da neće doživeti ni 1. jun, a sada je kao nov! Kako sam ga izlečio? Pa uranjao sam ga u vodu sa ljutim paprikama, uvijao ga u ledeno ćebe, mazao ricinusovim uljem, svakog dana sam ga klistirao, svakog dana je pio moje specijalno napravljene lekovite sokove", ispričao je deda Milovan.

Komentari (0)

Loading