Predsednik Vučić će ugostiti Abazovića na ručku
Foto: Printscreen/instagram

Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović od danas je u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji a Aleksandar Vučić će ga ugostiti na ručku. Predsednik Srbije i Abazović će se sastati u vili Bokeljki.

Podsetimo, predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović boravi od danas u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji, tokom koje će se sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić, predsednikom parlamenta Ivicom Dačićem.

Crnogorskog premijera ugostiće premijerka Ana Brnabić koja će mu prirediti svečani doček ispred Palate Srbija, posle koga će uslediti bilateralni sastanak dvoje premijera.

Sastanak delegacija Vlade Srbije i Vlade Crne Gore planiran je u 10.45 časova, posle koga su predviđene izjave za medije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa Abazovićem u 12.30 časova, saopštila je pres služba predsednika.

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić svečano će dočekati Abazovića u centralnom holu Doma Narodne skupštine, a u 14.45 biće održan sastanak.

U Beograd će doći i potpredsednik crnogorske Vlade za ekonomski sistem i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković koji će se sastati sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovicem.

Ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministarka ekologije prostornog planiranja i urbanizma Ana Novakovic-Ðurović imaće odvojene sastanke sa ministrom finansija Sinišom Malim i životne sredine Irenom Vujović, saopšteno je iz crnogorske vlade.

Komentari (0)

Loading