Nenad Đorđević demantovao laži Andreja Marinkovića
SNS

Andreju Marinkovića smo zaposlili u opštinskoj upravi posle teksa iz 2018. godine koji je objavljen u jednoj dnevnoj novini u kome je pretio da će da se zapali bezinom i da se ubije. Bilo nam je žao da je jedan bivši sportista sebe doveo u takvu situaciju i ponudili smo mu posao.

Netačno je da je Marinković prijavljen na Vračaru pre ovih izbora. On se nalazi u biračkom spisku nekoliko godina ranije. Kada smo kod biračkog spiska za gradske izbore na Vračaru je 2022. godine bilo prijavljeno 63.272 birača a četiri godine ranije bilo je 63.716 što znači da je na ovim izborima bilo 444 birača manje. 

Marinković je rekao da je na devetom spratu opštine Vračar prijavljeno 3.000 birača. To je nemoguće jer se prebivalište prijavljuje u MUP-u tako da je to nova laž.

Na kraju, razumem potrebu medija za senzacijom ali je ružno što su zloupotrebili stanje u kome se nalazi ovaj čovek a koje isto kao 2018. godine kada je pretio da će da se zapali.

Opštinski odbor SNS Vračar poziva tužilaštvo i policiju da odmah istraže sve navode Marinkovića. Tako će se najbolje utvrditi kakve je laži iznosio.

Komentari (0)

Loading