ĐILASOVCI KRŠE ZAKON Među njima i slavni fudbaler Vidić: Snimaju glasanje i pokazuju listiće! (FOTO/VIDEO)
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

 

Nemanja Vidić nije krio da je na predsedničkim izborima zaokružio kandidata pod brojem 4, a to je Zdravko Ponoš ispred koalicije alicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije".

ĐILASOVCI KRŠE ZAKON Među njima i slavni fudbaler Vidić: Snimaju glasanje i pokazuju listiće! (FOTO/VIDEO)

Printscreen

 

Članovi i simpatizeri koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije”, koja je okupljena oko lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, kao i mediji koji se nalaze pod njegovom uređivačkom kontrolom, grubo krše zakon Srbije na izborni dan.

Skandalozno je što Đilasovoj opoziciji i njihovim medijima kršenje zakona očigledno ne predstavlja nikakav problem.

Na predsedničkim izborima građani biraju između osam kandidata koji su na glasačkim listićima upisani redosledom što je odlučeno nakon održanog žreba.

Danas se u Srbiji održavaju parlamentarni izbori, 13. od uvođenja višestranačja i čak deveti vanredni, a građani će birati i šefa države i vlast u Beogradu i Boru i još 12 lokalnih samouprava. Biračka mesta otvorena su u 7 sati, a biće zatvorena u 20 časova.

Sve o izborima možete pročitati u NAŠEM BLOGU.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
ljuba

03.04.2022 17:35

Da li je to onaj slavni fudbaler koji je napravio penal na SP u JAR i promasio penal kada nismo otisli na EP a zeli da vlada u FSS.

Istina

03.04.2022 17:36

Zlatan čovek je ovaj Vidić! Ne znam zašto njega nisu kandidovali za neku funkciju, zašto nije on a ne Ponoš za predsednika. Čovek već odavno pretenduje za funkcije, bravo za Vidića🤑😛🤬

zvezdas

03.04.2022 18:23

E moj Vidici ti si sramota za zvezdu i za Srbiju.Bio si ponos i dika svih srba a sada si bruka i sramota.Ti si kao prava što da 20 litara mleka a onda šutne nogom tu kantu gde je mleko.

Aca

03.04.2022 19:41

Djilasovci zele eu a dali bi smeli tako da se ponasaju od sutra ih treba pohapsiti dosta je bilo