PUPS PREDIZBORNU KAMPANJU POČEO U ČAČKU Krkobabić definisao prioritete za Srbiju uspravnu i jaku!
Amir Hamzagić

PUPS je predizbornu kampanju počeo u Čačku, gde je juče  održao impozantan skup u prepunoj sali Doma kulture.

Lider PUPSa Milan Кrkobabić istakao je da će se u narednom periodu PUPS zalagati za četiri prioriteta „Nastojaćemo da penzije u punoj meri prate rast zarada u javnom sektoru i da udeo penzija u prosečnoj zaradi ne pada ispod 50 procenata, kao i da reformom penzijsko invalidskog osiguranja postignemo nov, stimulativan sistem i konačno rešimo pitanje poljoprivrednih penzija. Drugi prioritet je uvođenje socijalne-garantovane penzije kao specijalnog vida socijalnog davanja za ljude preko 65 godina starosti koji nisu ostvarili penziju, a nemaju ni druge izvore prihoda. Zalagaćemo se i za uvođenje garantnog fonda za strateške poljoprivredne proizvode, koji bi garantovao cenu poljoprivrednicima uvek kada tržišna cena tih proizvoda bude niža od garantovane. Nastavićemo i da popunjavamo prazne seoske kuće. Plan je da u sledećih 5 godina 30.000 napuštenih kuća naselimo, i to prvenstveno mladim ljudima. Za sve ovo potrebna nam je puna podrška građana, kao i podrška vodećeg koalicionog partnera SNSa i nosioca liste Aleksandra Vučića“ izjavio je Кrkobabić.

PUPS NA ZAJEDNIČKOJ LISTI „ALEKSANDAR VUČIĆ- ZAJEDNO MOŽEMO SVE“ PUPS predstavio kandidate za parlamentarne izbore

Predizbornom skupu u Čačku juče su prisustvovali u ime Srpske napredne stranke član predsedništva Кrsto Janjušević, domaćin grada gradonačelnik Milun Todorović, u ime Srpske lige, koalicionog partnera PUPSa, predsednik te stranke Aleksandar Đurđev.

PUPS PREDIZBORNU KAMPANJU POČEO U ČAČKU Krkobabić definisao prioritete za Srbiju uspravnu i jaku!

Amir Hamzagić

 

Skupu su se obratili pored lidera PUPSa Milana Кrkobabića, kandidat da narodnog poslanika i predsednik GO PUPS Čačka Ilo Mihajlovski, kandidat za narodnog poslanika i predsednik IO PUPSa Hadži Milorad Stošić. Skup je vodio i imao uvodno obraćanje kandidat za narodnog poslanika Stefan Кrkobabić.

U ime SNSa član predsedništva Кrsto Janjušević naglasio je dugogodišnje poverenje i zajedničko delanje dveju stranaka na dobrobit svih građana Srbije „Penzioneri su bili i ostali dragocena i snažna podrška u nastojanju da Srbiju menjamo na bolje.“

PUPS PREDIZBORNU KAMPANJU POČEO U ČAČKU Krkobabić definisao prioritete za Srbiju uspravnu i jaku!

Amir Hamzagić

 

U ime Srpske Lige predsednik Aleksandar Đurđev podsetio je da je Srpska liga snažno uz PUPS u borbi za nacionalno i državno dostojanstvo, ali i u borbi za preporod sela Srbije.

Predsednik GO PUPS Čačka Ilo Mihajlovski prisutnima se obratio rečima „Penzioneri Čačka, poljoprivrednici i zadrugari su uz Кrkobabića i Vučića“

„PUPS ne odustaje od svoje misije! Stav da penzije prate plate je podržao i predsednik Vučić“ izjavio je predsednik IO PUPSa Hadži Milorad Stošić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

04.03.2022 06:31

Kakav bre pups. Pa zar moraju da vladaju 500 god. Dokle vise. Mislim na Krkobabica.