PUPS NA ZAJEDNIČKOJ LISTI „ALEKSANDAR VUČIĆ- ZAJEDNO MOŽEMO SVE“ PUPS predstavio kandidate za parlamentarne izbore
Printskrin

Budući poslanici i odbornici PUPS-a uputili su poruku građanima Srbije - „Naziv naše liste Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve“ je više nego jasan. Samo zajedno možemo da gradimo jednu novu i za sve prihvatljivu Srbiju - Srbiju ekonomski snažnu i sposobnu da se odupre svim iskušenjima. Srbiju koja jemči svojim građanima boljitak i lično dostojanstvo. Srbiju u koju se mnogi rado vraćaju, a iz koje mladi ne odlaze. „Glasajući za ovu listu glasate za sebe i našu državu Srbiju“

PUPS na zajedničkoj listi ima 10 kandidata za narodne poslanike u republičkoj skupštini i četiri kandidata za odbornike za skupštinu grada Beograda, koji su se danas u sedištu partije obratili medijima.

Na listi kandidata za Narodne poslanike republičke skupštine se uz predsednika PUPSa i aktuelnog ministra za brigu o selu Milana Krkobabića, diplomiranog ekonomiste, nalaze i Hadži Milorad Stošić, oficir u penziji, Momčilo Vuksanović, zamenik predsednika Saveza penzionera Srbije, penzioner - slikar, Stefan Krkobabić, diplomirani menadžer za odnose s javnošću, Vladan Đukić, penzioner-pilot, Jelisaveta Veljković, penzioner- dipl. pedagog, Dragan Marković penzioner- diplomirani pedagog, Borisav Kovačević, penzioner -dipl.filolog, Ilo Mihajlovski, oficir u penziji i Slobodan Veličković, pukovnik u penziji.

Na listi kandidata za odbornike skupštine grada Beograda su Ružica Belanović, v.d. predsednika Gradske organizacije penzionera Beograda - penzioner, Aleksandar Đukić dipl.ekonomista, Milivoj Stanić, penzioner i Vojislav Đorđević, dipl.specijalista ing. menadžmenta.

Skupu je prisustvovao i uzeo aktivno učešće i predstavnik koalicionog partnera PUPSa, predsednik gradskog odbora Srpske lige Vladimir Jestrović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading