ŠEŠELJ SAM PROTIV SVIH Lider radikala saopštio važne vesti
Foto: Printscreen Happy TV

- Ako nama narod ukaže poverenje, mi ćemo maksimalno eksploatisati litijum, boriju, bakar, cink, željeznu rudu, nikl i zlato. To nam je Božiji dar i Srbija je svoju srednjovekovnu civilizaciju razvila na rudarstvu - rekao je Šešelj.

Lider radikala je rekao da Srbija mora da iskoristi zemno zlato.

- Od čega ćemo da živimo? Može zemlja da prehrani jednu ili dve porodice, ali ne može celu Srbiju. Srbija mora da bude industrijska zemlja da bi se prehranila i živela nekim modernim životom. Nekad je bilo dovoljno uzeti u torbak komad kukuruznog hleba i parče slanine, pa celi dan za ovcama. Prošlo je to vreme. Išao sam i ja tako sa komadom slanine u torbaku, ali prošlo je to vreme. Nije to za opstanak nacije - izjavio je Vojislav Šešelj za jutarnji program Happy TV.

Predsednik SRS je upozorio i da moraju postojati strogi ekološki kriterijumi.

- Strogo treba zakonom zabraniti da se kap zagađene vode vrati u prirodu. Treba uvesti i krivične kazne. Takođe, jalovina se ne sme na otvorenom prostoru razmeštati - kaže Šešelj.

Podsećamo, predsednik SRS saopštio je danas i će prof. dr Miljko Ristić biti kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zlata

25.02.2022 05:08

Drago mi je da Šešelj stoji na liniji Istine.I hvala mu na tome.