GORAN MARKOVIĆ I VLADETA JANKOVIĆ - POHOVANI MOZGOVI Šešelj očitao lekciju lažnoj eliti - Šta fali Marinkovoj Bari? Tamo žive normalni ljudi!
Foto: Alo/ilustracija

- Ubiše se u međusobnim pohvalama Vladeta Janković i Goran Marković. Goran Marković je notorni izdajnik. To sam video po njegovoj fimlu "Turneja". On je predložio da izmestimo spomenik Stefanu Nemanji. Što da ne podignemo tamo i novi spomenik? Šta fali Marinkovoj Bari? Tamo žive normalni ljudi! - rekao je Šešelj.

Lider radikala je rekao da se njemu sviđa spomenik Stefanu Nemanji, kao i većini građana Srbije.

- Sad se nađu dva idiota (Vladeta Janković i Goran Marković) i njima se ne sviđa? Gde su argumenti? Gde je tu mozak? Imate li mozga? Pohovani mozgovi vode glavnu reč - rekao je lider radikala.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Rada

01.02.2022 10:01

Ovi iz kruga dvojke , "plave krvi " bas iritiraju narod i postenu, pravu srpsku inteligenciju . Cudi me da im se nisu pridruzili i ostali "plemeniti " , aida ,marinika, natasa, vesna, jer "plemstvo" ima i svoje "princeze ".

Max 999

01.02.2022 12:51

Nisam politicki opredeljen, ali jadna je nasa opozicija. Ljudi takvim ponasanjem I komentarima nece nikad izbore dobiti

sara

01.02.2022 13:51

Kakva crna elita, dva iskompleksirana, isfrustrirana lika, koji ne nalaze lepotu u svom životu, već blaćenje im je lek za dušu!!!.

Коста

01.02.2022 13:52

Горан Марковић је политички заблудео одавно, али је својевремено направио неколико изврсних филмова, међу којима јен"Вариола вера" можда и најбољи, најкомплетнији филм читаве ондашње, југословенске кинематографије. А друг Шешељ није ништа политички бољи, као лажни српски патриота.

beba

01.02.2022 13:57

Bravo! Drzim fige da udje u Skupstinu.

nesko09

01.02.2022 18:00

Komentar u stilu nazovi radikala.Svi koji misle da spomenik nije na pravom mestu i vise je kic,nisu po njemu normalni.Sta je za njega normalno imao sam prilike da vidim 2000.godine na restauraciji fasada u Glavnoj ulici u Zemunu.Naime, direktor zavoda za spomenike kulture je donela legendu za zavrsnu obradu ,farbanje fasada,a doticni je za jednu fasadu rekao da ce biti ofarbana u radikalsko plavu boju???Obrazlozenje da on placa,narodnim parama,i da on odredjuje boju.Eto to je taj strucnjak.

Razum

01.02.2022 18:58

Da li neko može da kaže šta je Šešelj do sada uradio dobro i pozitivno za Srbiju?