PODRŽALA IH NATAŠA KANDIĆ 🤦‍♂️ Ovo će presuditi izbore, sad znamo za koga narod sigurno neće glasati
Foto: Printscreen

- Smatram da "Ne davimo Beograd" zaslužuje podršku, uoči predstojećih izbora, jer ne samo da su dosledno i posvećeno prethodnih godina ukazivali na probleme sa kojima se suočava Beograd, već poruke koje šalju u vezi sa vladavinom prava, odnosima u regionu, sa našim susedima, su takve da cenim da bi njihovo prisustvo u parlamentu bilo od velikog značaja i da je to pravac kojim bi budući sastav Skupštine Srbije trebalo da ide – rekla je Nataša Kandić za tabloid Danas.

Nataša Kandić je na Tviteru objavila da je "Ne davimo Beograd šansa za Beograd".

-  Tu su "Beli listići" i svi građani kojima je dosta nacionalističke opozicije da podrže Dobricu Veselinovića za gradonačelnika Beograda – napisala je Kandić.

Podsetimo, "Ne davimo Beograd" sastavni je deo predizborne koalicije "Moramo", koju osim ove inicijative, čine i Ekološki ustanak, Akcija, Politička platforma solidarnost, kao i druge lokalne organizacije. Na listi ove koalicije nalaze se Nebojša Zelenović bivši gradonačelnik Šapca, Aleksandar Jovanović Ćuta, Natalija Simović, Radomir Lazović, Robert Kozma, Natalija Stojmenović i mnogi drugi.

Nema sumnje da će podrška Nataše Kandić biti "presudna" na sledećim izborima i pomoći građanima da odluče za koga će glasati. Ako ništa drugo, sad bar znaju za koga sigurno neće.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading