MRZE SVOJU ZEMLJU Mali: Đilas i njegov potrčko Nikezić ne mogu da podnesu uspehe Srbije!
Foto: Ministarstvo finansija

“Proteklih nekoliko dana bilo je veoma uspešno za Republiku Srbiju, predsednik Aleksandar Vučić se čak sedmi put susreo sa predsednikom NR Kine Si Đinpingom, i to u momentu kada je Kina domaćin Zimskih olimpijskih igara u Pekingu.

Predsednik Si je još jednom našem predsedniku ukazao veliku čast, a svaki put kad Srbija postigne bilo kakav spoljnopolitički ili ekonomski uspeh, javlja se i dežurni kritičar, poznatiji kao Đilasov potrčko, da kritikuje uspehe svoje sopstvene zemlje. Ugovor o slobodnoj trgovini sa NR Kinom je ogroman uspeh za našu zemlju, na koji smo ponosni, jer će naše domaće firme imati na raspolaganju to ogromno tržište za potpuno slobodan izvoz, bez ikakvih carina i poreza. Za naše domaće proizvođače granice više neće postojati” istakao je ministar Mali.

UDARIO NA ĐILASA! Veselinović o nepoštenom delovanju opozicije: Ne treba nam politika iza zatvorenih vrata (VIDEO) - Alo.rs

On je dodao da je iz godine u godinu izvoz u NR Kinu sve veći, te da je u 2021. godini dostigao rekordnih milijardu dolara.

“To je ogroman uspeh, pogotovo ako se poredimo sa periodom od pre samo 10 godina, kada je naša privreda u Kinu izvozila samo 7,3 miliona dolara. Dakle, danas izvozimo čak 152 puta više. Za razliku od Dragana Đilasa, koji ništa dobro nije radio za svoju zemlju, već je za sve godine na vlasti uspeo samo da ukrade 619 miliona evra od građana Srbije, mi danas radimo, gradimo, podstičemo domaća preduzeća i njihov razvoj i napredak. Đilas je podsticao samo svoju privatnu firmu kako bi napunio sopstvene džepove” rekao je Siniša Mali.

On je dodao da Republika Srbija zahvaljujući ovom ugovoru postati zaista najbolje mesto za ulaganje u ovom delu Evrope.

Kada SSS ne govori ono što ne odgovara tvrdom jezgru opozicije, onda su izdajnici - Alo.rs

“Ovo će biti način da privučemo još veći broj investitora u našu zemlju, jer dobro znaju koliki je potencijal Ugovor o slobodnoj trgovini sa Kinom. To će značiti još brži rast i razvoj naše zemlje, nove fabrike i nova radna mesta za naše građane. Sve ovo uspeli smo zahvaljujući mudroj politici predsednika Aleksandra Vučića i njegovim ličnim odnosima sa predsednikom NR Kine, kao i sa drugim svetskim liderima. Kina se pokazala kao pravi i odani prijatelj Srbije i za vreme pandemije korona virusa, kada su nam pružili ogromnu pomoć u vidu medicinske pomoći, zatim u vidu medicinskih profesionalaca, koji su našim lekarima mogli da prenesu svoje iskustvo i znanje na početku pandemije, a sve uz simboličnu poruku da delimo dobro i zlo” rekao je ministar Mali i podsetio da se u Beogradu gradi i fabrika vakcina kompanije Sinofarm, te da će uskoro biti završen i njen prvi pogon.

ĐORĐE VUKADINOVIĆ OPAUČIO PO ĐILASOVCIMA - Alo.rs

Mali je zaključio da predsednik Aleksandar Vučić nikad neće odustati od borbe za bolju i lepšu Srbiju, i da zna da ga dežurni kritičari, koji su zemlju doveli do bankrota, sigurno u tome neće sprečiti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (14)

Loading
Biljq

06.02.2022 13:47

Pa oni mrze sebe do podne a od podne ceo svet,slabici koji ne podnose cinjenicu da im vise niko ne veruje nista

Igor

07.02.2022 10:23

@Biljq - A tek što će izgubiti izbore nisu ni svesni toga.

Zeljko

06.02.2022 15:00

Ni građani ne mogu da podnesu Dragana Đilasa, to će se pokazati na izborima kada Đilasov SSP ne bude prešao ni cenzus.

Njanja

06.02.2022 15:41

Oni mrze i međusobno sami sebe pa onda sve ostale . Naša država je konačno napredovala stvorila prijateljstva sa Kinom i Rusijom i to je ono što treba da se gaji i neguje

Косовка

06.02.2022 18:10

Боли Ђиласовце то што је председник Вучић успешнији и бољи у сваком погледу.

Milan

06.02.2022 18:52

Ma oni mrze svakog, samo gledaju svoje interese i da imaju bankovne račune pune.

Lepa

06.02.2022 19:35

Opozicija se medjusobno mrzi. Gradjanima je dosta ovih tajkuna, nikada ih nece podrzati.

Goga

06.02.2022 21:19

To Djilasovci tesko mogu da ukapiraju. Oni su teski negativci.

Ada

06.02.2022 22:14

Apsolutno je tako, mrze sve sto je dobro sto je u interest Srbije I naroda.

Maja

06.02.2022 22:21

Ljubomorni su i na uspehe svoje zemlje ali više na uspehe predsednika Vučića, je su svesni da je svaki uspeh Srbije ostvaren zahvaljujući njemu, a Đilasovci to ne mogu da podnesu!

Žiće

07.02.2022 07:32

Nazalost to je tako nikada Djilas nine voleo ni Srbiju ni Srbe vec samo minute na RTS-u to je jedino sto voli i obozava.

Miloš

07.02.2022 07:43

Oni tačnije ne mogu da podnesu što nisu na vlasti i što u njihove vreme privreda nije toliko jaka pa da se više opare.

gale

07.02.2022 09:35

Smeta im uspeh Srbije, jer su toliki protivnici nase zemlje da je to strasno!