Dragan Đilas
Vladimir Marković

Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas, objavio je na svom Tviter nalogu video-snimak u kojem se žali što Srbi iz Republike Srpske, koji imaju i državljanstvo Srbije, glasaju na izborima u našoj zemlji. 

"Režim Aleksandra Vučića Srbima iz Republike Srpske po ubrzanoj proceduri daje državljanstvo", navodi se u video-snimku u tonu kao da je loše to što naši sunarodnici dobijaju državljanstvo Srbije.

DRAGAN ĐILAS "ZNA" KOLIKE SU PLATE U ZDRAVSTVU Pogledajte kolike su bile za vreme njegove vladavine

U Đilasovom propagandnom video-snimku se ne navodi da svaki državljanin naše zemlje, pa čak i onaj koji živi u Republici Srpskoj koja mu toliko smeta, ima pravo glasa u Republici Srbiji.

Kao i na svim prethodnim izborima, tako i na ovim koji nas očekuju početkom aprila, državljani Srbije koji žive širom sveta imaće pravo da daju svoj glas kandidatu koji je najbolji po njihovom mišljenju.

Naravno, svestan je toga i sam Đilas, ali mu kao i svakom pripadniku liberalne kvazi-elite smeta i samo postojanje Republike Srpske i srpskog naroda zapadno od Drine.

Lider SSP-a i njegovi istomišljenici iz kruga dvojke bi najviše voleli da mogu da Srbima iz Republike Srpske ukinu srpske pasoše, državljanstvo, pravo glasa i pravo na identitet. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rale

05.02.2022 23:36

Raspada ce se on na kraju, boga ima...