ĐUKANOVIĆ U NEVERICI Vladeta Janković je još 2014. tvrdio da je star i nemoćan, a sad odjednom posle osam godina sposoban da vodi Beograd
Printscreen

Vladeta Janković, kojeg deo opozicije koji sebe smatra liderskom, predlaže za gradonačelnika Beograda na predstojećim izborima, dao je svojevremeno intervju za nedeljnik "Vreme" i to još davne 2014. godine u kojem je opisao kako provodi dane, primereno svojim godinama i istakao da se sve manje bavi politikom.

ĐUKANOVIĆ U NEVERICI Vladeta Janković je još 2014. tvrdio da je star i nemoćan, a sad odjednom posle osam godina sposoban da vodi Beograd

Foto: Printscreen

 

"Danas uglavnom radim stvari koje volim: Čitam, ponešto zapišem, dokoličim, šetam sedmomesečnu unuku Veru na Tašmajdanu, pijem pivo na suncu, igram tenis...", podsetio je na Tviteru Vladimir Đukanović.

Eto to je čovek nesumnjive energije i budućnosti, začudio se Đukanović ovom izboru, odnosno krilatici kojom opozicija opisuje i najavljuje Jankovičevu kandidaturu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Mirko

28.01.2022 11:07

Šta će, ovaj je malo mlađi od Mićunovića, nemaju koga drugog.

Milica

28.01.2022 11:15

Novac budi iz mrtvih. Ne može Vladeta ostati imun na booster dozu od gazda Đilasa. Tako bi on i upravljao Beogradom, upravljao bi samo budžetom u svoju koristi i za svoje džepove.

Njanja

28.01.2022 11:21

Davno je prestao da bude politički sposoban i vođa a kamoli Beograda gde treba da dodje u obzir neko mlađi da oformi nove projekte ideje podigne grad

Anastasija

28.01.2022 11:38

Opoziciji jedino stariji preostaju jer mladi beže od ološa i lopova.

Jana

28.01.2022 13:31

Zao mi je sto cu reci, ali on nije sposoban ni svoje reci da kontrolise koje javno izgovara. Izgleda da nemaju nikog mladjeg da ih podrzi, pa traze sve penzionisane ljude. Kakva stranka takav i kadar.