VUČIĆ PROZREO OPOZICIJU Znaju da će izgubiti predstojeće izbore pa plasiraju priče o krađi
Slika ekrana/Pink

Predsednik je to rekao odgovorajući na pitanje novinara da komentariše objavu stranke Dragana Ðilasa, da u pobedu opozicije na beogradskim izbora veruje 38,6 odsto građana, a u pobedu vlasti 36,8 odsto.

"Nije on rekao da tako stoje, nego da ljudi misle da opozicija tako stoji. Oni stalno pričaju da su pobedili, a mi stalno pričamo da gubimo, to nema veze sa realnim glasovima, nego sa tim šta ko misli. A tog istraživanja nije ni bilo... ali dobro", rekao je Vučić.


Ponovio je da će se sve videti na izborima 3. aprila.

"Videćete šta oni rade, rade nešto drugo. Oni znaju da će da izgube, znaju da građani glasaju za poštenje, za odgovornost i rad, a ne za lopovluk. Znaju da će da izgube svuda...", rekao je Vučić.

Ističe, da zato oni sada govore da će izbori biti pokradeni, iako će imati više svojih kontrolora na izbornim mestima od SNS-a.

"Njima je jasno da nemaju politiku, da nemaju ljude nego da hoće nešto silom da ušićare. To će trajati tri - četiri dana ili tri četiri meseca", kazao je Vučić.

Na pitanje kako je dočekan od građana tokom današnje posete, predsednik je odgovorio -odlično.

"Svi domaćini su se pojavili i oni koji nas podržavaju i oni kojii nas neporžavaju, a meni su svi isti i želimo da razgovaramo sa svima", poručio je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Petar

26.12.2021 16:33

Opozicija je precenila svoje mogućnosti na izborima.

Zeljko

26.12.2021 17:08

Krađa može da se desi ako je razlika 3 ili 4 odsto ili manje čak. Ali kad je razlika 40-50-60 pa i više odsto onda je stvarno smešna priča o bilo kakvoj kraađi.

Gliga

26.12.2021 18:28

Opozicijone stranke misle da ce laganjem naroda dobiti izbore, a i sami znaju da ih je narod procitao i da im ne veruje, ocigledno je da sami sebi ne veruju.

damir

26.12.2021 20:50

Opozicija misli da svakodnevnim lažima može da opravda svoj predstojeći debakl na izborima.

Pavle

26.12.2021 21:47

Opozicija je i prosli put znala da ce izgubiti i zato se krila iza bojkota. Znaju kako stoje sada u narodu i da je narod izgubio interesovanje za njih, pa zato izmisljaju razne price.