MISLIO JE DA ĆE IZVUĆI KORIST OD NEZAKONIZIH BLOKADA, PA POLUDEO KAD JE SHVATIO DA JE NA GUBITKU: Đilas besan na Savu jer mu kvari planove!
Alo

 

- Da sam opozicija, molio bih Savu Manojlovića da se kandiduje na predsedničkim izborima kao kandidat levog centra, a Vladetu Jankovića da bude kandidat desnog centra. Tako bi se maksimalizovao broj izašlih i možda sprečio AV da pobedi u prvom krugu. U drugom krugu svi protiv njega - napisao je Pajtić na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter, a Manojlović je ekspresno na ovu objavu odgovorio da se neće kandidovati. Ipak, gostujući u jednom jutarnjem program juče, on nije odbacio mogućnost bavljenja politikom u budućnosti.

Međutim, Pajtićev predlog je, kako Alo! saznaje, izazavao haos u opoziciji okupljenoj oko Đilasa.

- Marinika Tepić je potpuno pobesnela, jer sebe već godinama vidi kao predsedničkog kandidata na predstojećim izborima. Ona smatra da joj je to mesto osigurano i sama pomisao da bi joj konkurencija mogao biti Manojlović je njoj potpuno neprihvatljiva. Ona se se naljutila i na svog šefa Đilasa, što ju je terao da ide na proteste, jer smatra da je na taj način radila kampanju Manojloviću - navode naši izvori i dodaju da je ljut i Đilas jer smatra da su se ekolozi osilili.

- Đilas od samog početka sumnja u Savu Manojlovića i ne veruje ovom takozvanom ekologu, na predsedničke izbore je posebno osetljiv jer se mesecima trudi da progura Tepićevu za kandidata i svako pominjanje nekog drugog mu jako smeta - istakli su naši sagovornici.  

S druge strane, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, prema rečima naših izvora, jedini nije iznenađen razvojem situacije jer je on od početka tvrdio da lažne ekologe boli uvo za ekologiju te da imaju političke ambicije.

- I Jeremić i njegovi saradnici među kojima se posebno ističu, Siniša Kovačević i Vladimir Gajić, su od samog početka nezakonitih blokada puteva bili skeptični prema ovim takozvanim ekolozima, te ističu da im je Pajtićeva objava samo potvrdila sumnje. Jeremić se držao po strani tokom ovih nezakonitih blokada puteva, jer je bio ubeđen da će lažni ekolozi kad tad poželeti da se domognu političkih funkcija. Možda ne sada za predsedničke izbore, ali u Narodnoj stranci smatraju da je pitanje dana kada će i lažni ekolozi početi da se bore za deo opozicionog kolača - navode naši izvori.    

Podsetimo, Savo Manojlović i lider ZZS-a Nebojša Zelenović žestoko su se sukobili u nedelju u emisiji „Utisak nedelje“, a ubrzo nakon toga u rat su se uključili i predstavnici iz pokreta „Ne davimo Beograd“. Manojlović je tada otkrio da se u taboru opozicije vodi ljuta bitka za fotelje i izjavio da mu je Zelenović tražio da se izjasni da li će se nakon aktuelnih protesta kandidovati na izborima.

ATF Đilasovci nastavljaju sa  pretnjama Vučićevoj porodici

Poznato je da ljudi bliski lideru SSP-a Draganu Đilasu ne prezaju ni od čega, ali je objava predsednika Izvršnog odbora DS-a Srđana Milivojevića jedna od najskandaloznijih. Naime, on je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter napisao stravičnu objavu: „Andrej i Danilo pronađeni u šahtu kao Gadafi“. Ovom objavom Milivojević je praktično pozvao na nasilje nad porodicom predsednika Aleksandra Vučića, tačnije bratom Andrejem i sinom Danilom, priželjkujući im sudbinu brutalno ubijenog libijskog lidera Muamera el Gadafija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
stevo

10.12.2021 01:55

Taj Dragan Djilas je ocito na sve spreman kako bi dosao do cilja.Prizemno i jadno