"NEKA JE VUČIĆ PREVEZE HELIKOPTEROM!" Slavica molila demonstrante da puste bolesnu ženu, a onda su joj život pretvorili u pakao: Prete i mojoj deci!
Alo

Slavica Ristić iz Šapca je izmanipulisana i zloupotrebljena u medijske svrhe opozicije tokom protesta u subotu, jer snimak koji kruži društvenim mrežama nije relevantan i ne prikazuje pravu istinu, kao i šta se zapravo dogodilo tokom blokade puteva i demonstracija u Šapcu.

Medijski linč i vređanje doživljava, kako kaže, svakog dana samo zato što se zalagala i pomagala bolesnoj ženi koja se vraćala iz bolnice da je puste da pređe most. Pošto je nesrećna žena počela i da povraća, nju je to jako potreslo pa se svim silama borila da se most odblokira.

Na njenu humanu molbu naišla je samo na niz negativnih i zlobnih komentara od kojih je jedan bio "Neka je Vučić preveze helikopterom" , a ređalo se i još salvi uvreda. Govorili su joj da je sendvičarka koja se prodaje za 1000 dinara, troprsta i da je pijana.

Snimak koji je pušten u javnost, a na kome Slavica moli da se most odblokira, namerno je isečen i iskorišćen za manipulaciju opozicije. Naime, na snimku se ne pokazuje deo gde gospođa Ristić moli da prođe bolesna baka, nego samo užasno vređanje i zloupotreba nje same, zbog čega ona ima problem jer su snimci stigli i do Nemačke gde joj brat živi.

Na snimku u nastavku se može videti kako Slavica Ristić postaje žrtva nasilnih demonstranata koji blokiraju put, a predvode ih Srđan Milivojević nekadašnji član Otpora i DS i Nebojša Zelenović.

Slavica Ristić se, za Alo, oglasila tim povodom. 

- Neću da ćutim kada mi nekoliko huligana blokira grad! Neću da ćutim kada vređaju i tuku žene! Neću da da ćutim na uvrede, jer sam nečija ćerka, sestra i tetka! Neću da ćutim zato što imam drugačije mišljenje od manjine i ne uklapam se u njihov pojam "elite"! Neću da ćutim onima koji su zatvarali fabrike u mom gradu i ostavljali porodice bez krova nad glavom! Neću da ćutim na teror koji sprovode nad svima nama koji želimo da živimo mirno u svom gradu - rekla nam je Slavica Ristić.

Kako navodi, neće da ćuti jer nasilje nema opravdanje i dodaje da je postala žrtva nasilja i uvreda samo zato što podržava politiku predsednika Aleksandra Vučića i smatra da on radi u korist države Srbije.

Slavica kaže da je želela da pomogne nesrećnoj ženi jer se i sama našla u teškoj situaciji.

Mojoj deci se sada preti. Operisala sam rak dojke i imam svu dokumentaciju. Želela sam da pomognem ženi koja nije mogla da pređe most. Zašto si isekli snimak? Zašto nema dela gde ih molim da puste ženu da prođe, ja sam zloupotrebljena od strane Zelenovićevih - zaključuje Slavica Ristić u razgovoru za Alo.

Protesti u Srbiji

Podsetimo, protesti u subotu 4. decembra bili su nelegalni, a saobraćajnice širom Srbije blokirane su od strane manjine instruirane od dela opozicije i stranih faktora.

Nezakonsko blokiranje auto-puteva i najvažnijih saobraćajnica otežalo je život brojnim građanima i dovelo do terora frustrirane manjine i njihovih političkih nalogodavaca nad pristojnim delom Srbije.

Navodni povod za okupljanje je borba za životnu sredinu lažnih ekoloških pokreta, ali i drugi brojni nedefinisani motivi, podržani od stranih faktora i domaćih političkih struktura koje žele na silu da se domognu vlasti.

Pravi cilj protesta je destabilizacija Srbije i nasilna promena vlasti u Srbiji kako bi na čelo došli strani poslušnici i domaći tajkuni.

Novak Đoković i protesti

Iako se deo opozicije koji je organizovao terorisanje građana, proteste i nelegalnu blokadu puteva, poradovao zbog objave koju je na društvenim mrežama podelio Novak Đoković, srpski teniser se ubrzo ogradio od političkih zahteva i predstavnika bivšeg režima koji su predvodili proteste.

Novak Đoković izrazio je zabrinutost zbog pitanja zaštite životne sredine, a deo opozicije je to odmah zloupotrebio i predstavio kao političku podršku upravo njima.

Đoković se oglasio saopštenjem u kome je naveo da želi da se ogradi od “pozicije” i “opozicije”, kao i političkih struja bilo koje vrste.

- Uvek sam se trudio da budem apolitičan - rekao je Novak Đoković.

To je izazvalo niz frustracija u delu opozicije čije su pritalice i mediji odmah počeli sa uvredama na račun najboljeg tenisera sveta jer nije želeo da se ime Novak Đoković i politički protesti dovode u isti kontekst.

Po nalogu Dragana Đilasa, njegovi botovi odmah su krenuli u napad na najboljeg srpskog sportistu, a reči koje je su koristili su upravo pravi pokazatelj njihove politike.

- Đokovic je folirant, idiot, pi*durina, se*ator... - poručili su đilasovci samo zato što Novak Đoković nije dozvolio da bude iskorišćen u njhove političke svrhe.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Goca Gocić

07.12.2021 23:16

Kaže se iz ŠaPca, a ne iz ŠaBca, kvazi novinaru alo dupebrisa.

Jovica

08.12.2021 05:04

Protesti nemaju veze sa ekologijom to su sve sami nasilnici i huligani kojima je u interesu da dodju na vlast nasilnim putem na izborima nemaju sta da traze sramota za njih nece ni cenzus da predju

Petar

08.12.2021 08:11

Jadni ljudi šta sve mora da trpe zbog žutih ološa!