ORUŽJE, TERORISANJE GRAĐANA I LJUDI KOJIH SE SRBIJA STIDI Nelegalna blokada puteva: Strani plaćenici i deo opozicije napravili haos!
Slika ekrana/ Jutjub/ BEOGRAD SRBIJA

Planirano je nezakonsko blokiranje auto-puteva i najvažnijih saobraćajnica što će otežati život brojnim građanima i dovesti do terora frustrirane manjine i njihovih političkih nalogodavaca nad pristojnim delom Srbije.

Navodni povod za okupljanje je borba za životnu sredinu lažnih ekoloških pokreta, ali i drugi brojni nedefinisani motivi, podržani od stranih faktora i domaćih političkih struktura koje žele na silu da se domognu vlasti.

Pravi cilj protesta je destabilizacija Srbije i nasilna promena vlasti u Srbiji kako bi na čelo došli strani poslušnici i domaći tajkuni.

Nešto oko 12 časova došlo je do sudara na Novom Beogradu jer vozači širom Srbije žure kako bi došli na odredište pre blokade

Oko 13 časova počelo je prvo okupljanje na Andrićevom vencu u Beogradu, a plan je da se blokiraju Gazela i Brankov most.

Takođe širom Srbije počela su okupljanja nekoliko desetina pristalica dela opozicije.

Među vođama blokade puteva po Srbiji najviše se ističi Aida Ćorović koja Srbe naziva genocidnim, Vladimir Vuletić koji Veljka Belivuka naziva bratom, Dragan Đilas koji sedi u kafiću, Marinika Tepić, Nebojša Zelenović i ostali koji su sve radili na upropašćavanju Srbije tokom svoje vladavine.

13.30  - Pronađene sekire

Policija je pronašla sekire nadomak mosta u Šapcu koje su sakrili aktivisti. Pronađeni su otisci i DNK tragovi.

14.00 - Haos na blokiranim saobraćajnicama

Širom Srbije pristojni građani postaju žrtve terora instruirane manjine koja im ne dozvoljava kretanje.

15.00 - Nemaju milosti ni za malu decu

Na više mesta roditeljima sa malom decom i kolima Hitne pomoći besna rulja nije imala milosti i nije dopustila prolaz.

16.00 - Nastavljaju se blokade puteva

Iako je najavljeno da će protest trajati do 16 časova, pojedinci su nastavili da blokiraju saobraćaj. Huligani stoje na šinama i ne daju gradskom prevozu da prođe dok im očajni građani viču zašto maltretiraju narod.

17.00 - Gužve na putevima

Posledica nezakonskog blokiranja puteva su i gužve koje su trenutno na svim putnim pravcima u Srbiji. Demonstramnti su se razišli, ali veliki broj automobila doveo je do usporenog saobraćaja na svim deonicama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Patriota

04.12.2021 13:36

Sve te koji blokiraju puteve i prave smetnje narodu policija treba da okupa vodenim topovima. Premijerka i ministar policije treba da odgovaraju ako se budu blokirali putevi i pravio nered. Oni su, po zakonu duzni da stite red i mir u zemlji.

Ivan

04.12.2021 14:12

Vuline naredi policiji da bagru dobro ispendreci a organizatore prvo ispendreciti pa uhapsiti.