Selaković: Samo neko pomračenog uma, u vreme epidemije blokira saobraćaj od koga mnogima zavisi život
Slika ekrana /TV K1

"Reč je o najobičnijem terorisanju pristojnog naroda onemogućavanjem slobode kretanja, i dok je predsednik sam sa svojim narodom jutros u Šapcu i Koreniti, sada u Gornjim Nedeljicama, gde upravo sa ljudima razgovara o pravcima razvoja Srbije, drugi zlostavljaju svoje pristojne i radne sugrađane", istakao je Selaković.

On je ukazao da ova vlada nije uzela pare od "Rio Tinta", već Ðilas i njegovi kompanjoni, a sad protestuju i maltretiraju ljude zato što mi nismo uzeli pare.

Prema rečima Selakovića, "samo neko pomračenog uma mogao je da se doseti da bi mu bilo korisno da u vreme epidemije, kada od prohodnosti saobraćaja mnogima zavisi i život, blokira ulice i ne dozvoljava prolazak čak ni ljudima sa decom".

"Svima koji posežu za ekstremnim i nezakonitim sredstvima izražavanja političkog nezadovoljstva poručujem da je Srbija demokratska zemlja u kojoj će se vlast birati na izborima i čiji razvoj i napredak neće moći da zaustavi agresivna manjina. Apelujem na sve pristojne građane opravdano revoltirane blokadama puteva, da budu strpljivi i da ne nasedaju na provokacije onih koji se nadaju da će nekakvim prevratima doći na vlast", ističe se u saopštenju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nevena

04.12.2021 21:52

Gospodin Selaković potpuno u pravu ,blokade važnih saobraćajnica- nedostatak ljudske svesti , humanosti i čovečnosti!