KESAR: Okupljeni oko bivšeg tajkunskog režima nemaju ni trunku dostojanstva
Foto: Printscreen

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Njihov performans za tajkunske medije koji se štampaju negde u Hrvatskoj, ima isključivo za cilj da se opravdaju fiktivne pozajmice najpoznatijeg žutog tajkuna Dragana Đilasa. Osim što svakodnevno preko svojih medija sprovode najbrutalniju kampanju protiv Aleksandra Vučića i njegove porodice, danas su na udaru najgorih nalaze zdravstveni sistem i lekari koji se svakodnevno bore za zivot svih građana ove zemlje.

Za vreme njihove lopovske politike naš zdravstveni sistem se nalazio na poslednjem mestu u Evropi, a danas na najbolji način može da pruži medicinsku zaštitu svakom građaninu Republike Srbije. Ozbiljna i odgovorna politika Aleksandra Vučića je obezbedila četiri vrste vakcina, kao retko koja država u Evropi. Baš ta politika je za naše građane obezbedila tri nove kovid bolnice, koje su izgrađene u rekordnom roku i svakim danom još snažnije radi na tome da naš zdravstveni sistem bude moderniji, jači i bolji.

U vreme štetočinske vlasti koju je predvodila zajednička stranka tajkuna i secikesa, Srbija je posedovala jedva pola Kliničkog centra, a danas možemo da se ponosimo novim u Nišu i radimo na modernizaciji ostalih Kliničkih centara u Srbiji. Sramotno je što nas napadaju oni koji su nam obećavali da ćemo zbog njihovog ugleda u Evropi dobiti vakcine, a onda nas po ko zna koji put besomučno slagali. I ne da nisu obezbedili nijednu vakcinu, nego su brže - bolje potrčali da prime vakcinu koju je obezbedio Aleksandar Vučić.

Govorimo o ljudima koji su tokom vandrednog stanja, uništili pozdrav za lekare koji se nalaze na prvoj liniji odbrane od koronavirusa već skoro dve godine, virus koristili za svoju političku promociju i kao platformu da još jednom sramno napadnu Aleksandra Vučića i sve koji se svakodnevno bore za zdravlje građana Srbije.

O tome šta narod misli za propalu politiku Demokratske stranke i njihove "slobodne" grupe dokonih figura koje umišljaju da su nekakva "skupština", govore i istraživanja koja pokazuju da se danas nalaze na nivou statističke greške. Narod nije zaboravio besomučno pljačkanje Srbije, zatvaranje fabrika i radnih mesta i svakodnevno ponižavanje države. Nismo zaboravili  da su svoju stranku koristili kao privatno preduzeće čiji je jedini program bio kako ukrasti što više i tim novcem kupiti stanove, lokale i najskuplje automobile.

Danas Srbija na celu sa Aleksandrom Vučićem jeste moderna, jaka, finansijski stabilna zemlja. Zemlja koja može da se pohvali većim platama i penzijama, boljim životnim standardom. Zato svi zajedno moramo da izađemo na predstojeće izbore i da predstavnicima bivšeg tajkunskog režima pokažemo gde im je mesto. Na političkoj deponiji, u večitom sramu i preziru koji su svojim nedelima zaslužili", saopštio je Kesar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading