DEJAN KESAR ZA ALO!: Uvek bih pomogao svakom, a  pravi heroji su policajci, lekari, vojnici...
Foto: Printscreen

Narodni poslanik Dejan Kesar kazao je za Alo! da bi on uvek pomogao svakom ko se nađe u nevolji.

- Ne želim mnogo da komentarišem zaista, rekao je on povodom današnjeg događaja kada je zaustavio i savladao naoružanog lopova u tržnom centru  na Zvezdari koji je opljačkao jednu ženu i dao se u beg.

Uvek bih pomogao svakom - dodao je on i istakao da su pravi heroji policajci, lekari, vojnici.

Narodni poslanik SNS Dejan Kesar danas je u tržnom centru na Zvezdari sustigao lopova R. V. i zadržao ga do dolaska policije. Lopov je prethodno ukrao telefon od oštećene M. D.

Naime, oko 15:00 časova u Beošoping centru osumnjičeni R.V. ukrao je telefon od oštećene M.D. U trenutku kada je počeo da beži kroz tržni centar sa telefonom, žena je počela da trči za njim, dozivajući prolaznike u pomoć da ga uhvate.

Kada je narodni poslanik Kesar čuo ženu kako doziva u pomoć, počeo je i on da juri za osumnjičenim, a u trenutku kada ga je sustigao V. R. je izvadio nož i uperio ka poslaniku.

Međutim, Kesar je uspeo da ga savlada uhvativši ga za ruku izbivši mu nož, te ga potom oborio na zemlju i zadržao do dolaska policije.

Prvo OJT u Beogradu u saradnji sa PS Zvezdara odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 sati za V.R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojnička krađa iz člana 205 KZ i on će biti saslušan pred tužiocem.

Tužilaštvo je naložilo da se skine video nadzor iz tržnog centra, kao i da se prikupe ostali materijalni dokazi.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading