HLADAN TUŠ ZA MARINIKU TEPIĆ Čudno: "Srbomrzac Đilas se švrćka po Americi i "ekskluzivno" objavljuje pismo kojim se napada Vučić?"
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

 

"Novo urgentno pismo kongresmena predsedniku Bajdenu:

 

 

Traže sankcije, Vučića optužuju za korupciju i pritisak na medije! Pozivaju Bajdena da iskoristi izvršni nalog 14033 - blokiranje imovine i zabranu ulaska u SAD osobama koje destabilizuju Zapadni Balkan.", napisala je Tepićka na Tviteru.

Ubrzo po ovoj objavi usledio je odgovor članova SNS-a na ovaj gnusni zahtev.

Narodni poslanik Đorđe Todorović poručio je da Mariniki Tepić treba da jave da je "blokiranje imovine" braće Đilas i Multikom koalicije ozbiljan posao čak i za američku administraciju.  

 

 

"Mariniki da jave da je "blokiranje imovine" braće Đilas i Multikom koalicije ozbiljan posao čak i za američku administraciju. To više niko ne može da pohvata. A za slobodu medija treba da se bori- kod svog gazde. Niko novinare tako uspešno ne izbacuje sa konferencija kao tajkun.", napisao je Todorović.

Povodom obraćanja Marinike Tepić, koja je objavila navodno hitno pismo kongresmena SAD predsedniku Bajdenu, oglasio se i Vladimir Orlić, potpredsednik Narodne skupštine i član Predsedništva SNS.

 

 

- Nije prvi put Đilasovoj firmi da traži sankcije Srbiji, sigurno - ni poslednji. I šta kažu: smeta im nešto Telekom? Vučić "jača korupciju" tako što "koristi pandemiju kao izgovor za nabavku respiratora"?

Nemoj posle tajkun da kuka što nema ljudi ni da popuni listu. Bar ne u Srbiji – poručio je Orlić na Tviteru.

Dejan Kesar član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik, rekao je da je obaveza opozicije da pljune po Srbiji.

 

 

"Najpoznatiji Multikom žeton je u obavezi da jos jednom pljune po Srbiji i svemu srpskom. Malo je sto je srpski narod za nju genocidan nego sada iz sveg glasa poziva da se Srbiji uvedu sankcije. Bitno da lobiraju za svoju firmu i Djilasov kapital, a narodu - mogu i sankcije.", tvrdi Kesar.

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Nevena Đurić takođe je reagovala povodom sramnog tvita.

"Srbomrzac Đilas se švrćka po Americi, otuda pljuje sopstveni narod na KiM i - "ekskluzivno" objavljuje pisma kojim se napada Vučić? Čudo jedno. Kako se to sve "pogodilo"...  Onda se i to da u svojoj zemlji dobija samo prezir vrlo logično "pogodi"." Napisala je Đurić.

 

 

Zoran Tomić član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik komentarisao je tvit Marinike Tepić.

 


"Đilas traži sankcije za građane Srbije jer ne žele Đilasa za gospodara? Potegao čak do Kongresa SAD da traži pomoć za rušenje vlasti u Srbiji, skupio silu od 7 sigurnih glasova? Niko da mu kaže da 7 kongresmena nemaju pravo glasa u Srbiji, a i Vucica nešto bas ne impresioniraju?", napisao je Tomić.
 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
stevo

07.11.2021 01:16

Pa jasno nam je da odlazak Djilasa u SAD u prvi plan stavlja njegov licni interes

Mile Bambus

07.11.2021 01:46

Tuzni su sa ovom pricom i narod sve manje zbog njih podrzava opoziciju.