NEDIMOVIĆ: I deca u školi znaju da su cene struje, gasa i drugih energenata skočile svuda u svetu, samim tim i kod nas!
Alo

Prenosimo vam saopštenje Branislava Nedimovića u celosti:

"Dobro je da ste tako aktivni pred izbore da narod vidi koliko ne znate ništa, koliki ste demagozi i koliko jedno veliko NIŠTA mogu da očekuju od vas.

Doduše, mogu da očekuju i jedan veliki MINUS u džepovima isti onaj koji ste im ostavili posle vaše epske vladavine Srbijom i sudbinama svih nas. Da li je realno da kada i deca u srednjoj školi znaju da su cene struje, gasa i drugih energenata skočile svuda u svetu, samim tim i kod nas, jer ne živimo na Marsu, već planeti Zemlji, a samim tim skočila i cena proizvodnje svakog proizvoda, vi se još pitate zašto je šećer ili ulje poskupelo.

Čovek da prosto ne poveruje koliko je jedno veliko NIŠTA u vašem poznavanju tržišta i poljoprivrede posebno! Možda zapravo i znate nešto, ali se pravite i pokušavate da lovite u mutnom, kako bi to neki rekli. To je još gora opcija od toga da ne znate o čemu pričate i tome sam skloniji da poverujem, jer znam koliko ste pošteni bili kada ste imali šansu da podignete Srbiju, ali ste vi odabrali da podignete sebe, a gradjane Srbije zakucate za dno.

Ne brinite ništa koliko je predsednik Vučić upućen u trenutno stanje. Poznaje ga toliko, koliko vi ni posle doživotnog stažiranja na Vol Stritu i Njujorškoj berzi ne biste naučili. Kad je reč o kukuruzu nemojte ništa da brinete, Srbija ga ima dovoljno, mi štedimo i čuvamo steknuto, mi ne rasipamo. Država je svesna svih izazova koji pogađaju kako svet tako i nas, rekordni rast naše privrede od 7%, rekordne investicije koje privlačimo, kao i rekordni izvoz srpske poljoprivrede od 5 milijardi dolara ove godine su rezultati našeg rada. A vašeg?"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading