PREMIJERKA BRNABIĆ DO TANČINA OBJASNILA Evo kako radi mreža medija United grupe!
Printscreen

- Samo da pojasnim... Dakle, nemaju oni tako mali uticaj, možda pojedinačno, ali kao grupa medija koji su na istom zadatku i koji rade istu stvar, taj uticaj se multiplikuje. Oni imaju i elektronske medije, imaju pisane medije, dnevne novine, nedeljnike... Imaju jako profesionalne timove što se tiče sfere digitalnih medija i portale i društvene mreže - objasnila je premijerka.

Brnabić ističe da su to su ozbiljni timovi i profesionalci koji su angažovani da rade na tim internet timovima.

- Kako god da okrenete, u sferi digitala imaju apsolutno preimućstvo, tako da taj uticaj nije ni mali ni beznačajan. Suprotno, taj uticaj je ogroman, ali sada da se vratim ponovo na ovo. Dakle, to nisu mediji samo u Srbiji. To onda, kao što smo videli preko vikenda, uzimaju svi mediji u regionu; mediji u Hrvatskoj, u BiH, određeni mediji u Crnoj Gori, mediji u Prištini, određeni mediji u Albaniji, a onda to po svom uticaju raste, širi se i jača i to više nije samo naša domaća stvar.

Premijerka kaže da pošto je to sad regionalna tema, istu kreće da preuzima "evropski isrtaživački portal", pa onda preuzima i jedan medij iz neke države članice Evropske unije, te se onda se to polako širi.

- To prelazi, hteli ne hteli u mejnstrim medije. Zašto? Čak i kada su objektivni mejnstrim mediji oni o takvim stvarima treba da pišu i prenose zato što više nije lokalna tema, već regionalna, pa i svetska tema - zaključila je Brnabićeva.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Radmila

25.10.2021 13:38

Ma Djilasovci su skupina losih i propalih politicara, nista bitno.