Novinarka N1 pokušala da isprovocira Vučića, odgovor je bio brutalan i neočekivan
Alo

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje novinarke N1 nakon što je prisustvovao obeležavanju Dana BIA povodom 19 godina od osnivanja te službe.

Novinarka N1, naime, pokušala je da isprovocira predsednika postavljajući pitanje vezano za pisanja medija o navodnoj smeni načelnika Milenkovića, koga mediji pod kontrolom opozicije predstavljaju kao onog ko je otkrio aferu "Jovanjica".

- Nemam pojma ni da li se premešta ni da li se ne premešta. Upoznao sam ga kada su ga Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović predložili za neku nagradu. Ne znam da li se to događa, to nije moj posao, ali nije ni posao N1 - naveo je predsednik Srbije.

Što se tiče samog predmeta Jovanjica, dodao je predsednik, ako postoji krivica, svi će biti uključeni.

- Za priču o umešanosti moje porodice, neću da dozvolim da takve priče opstanu. Ne samo u pravnom sistemu, već i u političkoj javnosti. Na sreću postoji pravosnažna presuda koja pokazuje da moja porodica sa tim nema nikakve veze - podvukao je predsednik Srbije.

BONUS VIDEO: 

 

 

Komentari (2)

Loading
Zeljko

17.10.2021 14:00

Ma u redu je što N1 ima takva pitanja ali nervira me kada su njihove novinarke bezobrazne pa upadaju u reč i presecaju ljude koji govore na pola rečenice. To novinar ne treba da radi.