Mario Spasić: Ima dovoljno dokaza da su štelovani dokazi protiv porodice Vučić!
Transparntnost
Mario Spasić: Ima dovoljno dokaza da su štelovani dokazi protiv porodice Vučić!

Transparntnost

 

 

Ima dovoljno dokaza da su štelovani dokazi protiv porodice Vučić

- Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost, nakon podrobne analize svih raspoloživih informacija vezanih za nezakonito prisluškivanje Aleksandra Vučića, kao i slučaja "Jovanjica", zaključuje da sada ima dovoljno dokaza koji ukazuju na to da su u centrali MUP-a i Direkciji policije štelovani i nameštani lažni dokazi usmereni protiv porodice Vučić.

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta, za medije je saopštio da je potpuno jasno to da su za vreme ministrovanja Nebojše Stefanovića MUP i Direkcija policije imali zadatak da nezakonitim prisluškivanjem predsednika Republike i pakovanjem lažnih dokaza u slučaju "Jovanjica" ucene predsednika Republike i uhapse njegovog brata Andreja.

"Sve raspoložive informacije ukazuju na to da su visoki funkcioneri MUP i Direkcije policije imali za cilj da hapšenjem predsednikovog brata Andreja na osnovu podmetnutih dokaza ucene predsednika Vučića, da ga sklone sa čela SNS i da se na silu preuzme i vođenje partije i države. Ovo što se sada događa govori u prilog toga da je neko sa velikom kumulacijom moći iskoristio bezbednosne strukture i okrenuo ih protiv izabranog predsednika Republike i članova njegove porodice. MUP je zreo za ozbiljno čišćenje i to bez presedana, sa ciljem uspostavljanja višeg nivoa nacionalne bezbednosti i vraćanja poverenja građana u policiju" - zaključio je Spasić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading