SUVLASNIK OBJEKTIVA PORUČIO Stefanović se lično obračunava jer zna da smo istražili njegove zloupotrebe
Printskrin

Aleksandar Papić obratio se danas javnosti saopštenjem jer je na to, kako je objasnio, prinuđen nakon sramnih optužbi građanina Nebojše Stefanovića na njegov račun.

Javnost mora da zna da brutalne laži izrečene o meni imaju pozadinu u ličnim razlozima.

Naime, dana 28.9.2021 poslao sam preko svog advokata zahtev za iseljenje članovima uže porodice Nebojše Stefanovića, koji potpuno bespravno borave u kući čiji sam vlasnik. Samo dan posle slanja zahteva, Nebojša Stefanović je zloupotrebio resurse Ministarstva odbrane i preko svojih saradnika pokrenuo brutalnu kampanju protiv mene.

Ja verujem u pravni poredak ove zemlje. Za svoja prava ću se izboriti i nikakve bestidne laži izrečene od strane građanina Nebojše Stefanovića me neće sprečiti u nameri da povratim svoju otuđenu imovinu, ma koliko građanin Nebojša Stefanović bio moćan i ma čiju podršku iz zemlje i inostranstva imao.

Takođe, obaveštavam javnost, a to nikada nisam ni krio, da sam suvlasnik dnevnih novina i portala Objektiv, koji razotkrivaju istine o svim aferama usmerenim protiv drzave, pa i one u kojima je glavni akter građanin Nebojša Stefanović.

Razumem Stefanovića kada pokušava raznim lažima da diskredituje Objektiv, jer je svestan da je istraživački tim Objektiva došao do nepobitnih dokaza o njegovim zloupotrebama kojima se enormno obogatio.

Građanine Stefanoviću, nećete me uplašiti i nećete me zaustaviti u razotkrivanju vaših zlodela koja su kulminirale vašom željom za neograničenom moći. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading