SKANDAL U NOVOM SADU Okačili zastavu Hrvatske na zgradu mesne zajednice, posuti leci sa porukama... Evo ko stoji iza veleizdaje Srbije
Alo.rs

Na automobilima parkiranim na Limanu 1 jutros su osvanuli leci na kojima se nalazi zapisnik sa sastanka "MZ Liman", a koji je sazvan na inicijativu  nezavisnih članova tog tela.

Ovi članovi mišljenja su da treba pružiti politički okvir delovanju nezavisnih članova saveta i time su pružili bezrezervnu podršku Borislavu Novakoviću, Bojanu Pajtiću, Vuku Jeremiću i Draganu Đilasu, a podršku su pružili i Borinom sinu Nikoli koji je pre nekoliko dana demolirao prostorije SNS-a na Bulevaru oslobođenja.

Pored letka, na zgradi Mesne zajednice Liman u Novom Sadu, na mesto gde stoji državna zastava Srbije, okačena je zastava Hrvatske.

SKANDAL U NOVOM SADU Okačili zastavu Hrvatske na zgradu mesne zajednice, posuti leci sa porukama... Evo ko stoji iza veleizdaje Srbije

Alo.rs

 

Ovo je još jedan u nizu skandala koji su zgrozili građane Novog Sada. Podsetimo, aktivista Đilasove stranke u tom gradu Brajan Brković skrnavio je srpsku trobojku pre izvesnog vremena.

Udar na Srbiju se nastavlja.

Tekst sa letka na kome se nalazi zapisnik sa sastanka "MZ Liman" prenosimo vam u celosti:

Izveštaj sa sastanka saveta mesne zajednice MZ “Liman”

Dana 5.10.2021, održan je sastanak saveta mesne zajednice MZ “Liman”, a na inicijativu nezavisnih članova ovog tela.

Usled aktuelnih političkih dešavanja, kako na teritoriji same mesne zajednice, tako i na nivou celog grada, konstatovano je da je neophodno pružiti politički okvir delovanju nezavisnih članova saveta.

Mi nezavisni članovi saveta, jednoglasno smo odlučili da damo svoj glas konceptualnoj politici Borislava Novakovića, Bojana Pajtića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića.

Ovim putem pružamo bezrezervnu podršku Borislavu Novakoviću i njegovom sinu Nikoli, jer je u tekućim okolnostima političkog života apsolutno legitimno braniti sebe i svoje najbliže svim raspoloživim sredstvima.

Pozivamo i prihvatamo pozive drugih na borbu protiv režima koji nas vodi u politički i ekonomski ambis na svim nivoima vlasti. Verujemo da promene moraju početi sa najnižih nivoa organizacije.

Bojkotujući političku opciju koja nam svima kroji neizvesnu sudbinu, odlučili smo da bojkotujemo i njihove izmišljene i silom nametnute trendove. Protivimo se isticanju trobojki i intoniranju himne na teritoriji Limana 1, gde delujemo kao savetodavno telo mesne zajednice.

Takođe, podržavamo rad našeg kolege Ozrena Lazića i njegove CK13. Verujemo da ovakve organizacije krče put ka tolerantnom, multikulturalnom i demokratskom Novom Sadu kakav svi volimo. Postojanje ove i sličnih alternativnih zajednica, održalo je iskonski duh našeg grada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Srbin - neutralan

06.10.2021 14:30

Psujte i radite šta hoćete, lažite, kradite i varajte. Borite se prljavo, ali vam je**m sve po spisku zbog hrvatske zastave (namerno malo h). Kakvu ulogu ste njoj namenili.

Replay

08.10.2021 08:07

Stvarno ne znam kako ne postoji zakon da se stoka izbaci iz tora (skupstine) i da joj se trajno zabrani ulaz u istu i da lopovi koji su se masovno nakrali i dalje imaju pravo glasa i muzu zemlju? Najstrozije bi kaznio i zabranio bilo kakav kontakt sa radom u drzavnim institucijama na svim nivoima u Srbiji onom ko je okacio i onima koji su ucestvovali u kacenju hrvatske zastave. Daj bre odvajajte stoku od naroda. Neka idu u inostranstvo gde su ulozili pokradene pare iz Srbije pa neka se tamo prave pametni.