SIN BORE NOVAKOVIĆA UHVAĆEN NA DELU Snimile ga kamere dok je pijan divljački razbijao prostorije SNS-a (VIDEO)
Alo

Nikola Novaković, sin političara Borislava Novakovića, potpredsednika Narodne stranke i predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Novom Sada, noćas je pijan razbijao izloge na prostorijama SNS u tom gradu.

Novaković se pijan oko ponoći kretao ulicom Bulevar oslobođenja i razbijao izloge na prostorijama Srpske napredne stranke.

Njemu je prilikom hapšenja utvrđeno utvrđeno da ima preko 1.8 promila alkohola u krvi. 

Oglasio se Vučević

Povodom incidenta oglasio se sadašnji gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

Napomenuo je da je svaki put kad je zahtevao brzu i efikasnu akciju nadležnih državnih organa zbog vandalskih napada, promovisanja mržnje i netrpeljivosti, ugrožavanja bezbednosti građana Novog Sada i njihove imovine, osećao obavezu da lično o tome obavesti javnost.

SIN BORE NOVAKOVIĆA UHVAĆEN NA DELU Snimile ga kamere dok je pijan divljački razbijao prostorije SNS-a (VIDEO)

Alo

 

– Sve su indicije da je razbijanje stakla na tri izloga i dvoje vrata stranačkih prostorija sraman napad politički inspirisan, i direktna posledica bestidne kampanje koju vodi deo opozicije protiv Aleksandra Vučića i SNS. Da je u pitanju sramno huligansko ponašanje i vandalizam politički ostrašćenih pojedinaca, potvrđuje to što je osumnjičeni za napad sin Borislava Novakovića, jednog od najglasnijih u promovisanju mržnje prema političkim protivnicima – objasnio je potpredsednik Srpske napredne stranke.

Istakao je da se, nažalost, potvrđuje ono na šta su upozoravali – da će na ulice preliti mržnja i pozivi na nasilje i najstrašnija krivična dela, sve što promovišu Đilas, Jeremić, Vidojković i njima slične perjanice politike fašizma.

– Kampanja mržnje kojom se poslednjih meseci bukvalno "pujda" javnost i vrebaju pojedinci da krenu u obračun kamenicama, palicama i pesnicama, ostavila je noćas tragove krvi na razbijenim prostorijama Srpske napredne stranke – napomenuo je.

Gradonačelnik apeluje na građane da se uzdrže od svakog vida nasilja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Zeljko

29.09.2021 10:05

Bahatost na delu, kakav otac takav i sin. Ovo je užasno a i ne čudi što je član drugosrbijanskog dela opozicije.

Bobili

29.09.2021 10:06

Sram ga bilo. Kakav otac takav i sin!

Biljana

29.09.2021 10:10

Уз онаквог оца није ни мога одрастати у ништо боље од разбијача,ето демолирао је стакла на просторијама СНС, задовољио те насилничке пориве и ваљда задовољан и поносан на себе мирно заспао

Ja

29.09.2021 10:36

Ne shvatam zašto su ovi ljudi non stop pijani i agresivni.Mislim ja prva nisam zadovoljna ali pobogu...Ovo je stvarno žalosno mi izbora nemamo.

Marija

29.09.2021 11:43

IMAM 88 GODINA KAKO VAS NIJE SRAMOTA VI STO VAS NAROD NE VOLI NASEG PREDNIKA VOLI I STARO IMLADO JEL IMAMO LEP ZIVOT SVU UDOBNOST PA I AKO NESTO FALI NAS PRESEDNIK NADOKNADI IMAMO SVE SLOBODU HRANU ODECU ISVE STO NAM TREBA ZA ZIVOT NIKADA BOLJE NISMO ZIVELI KA SAM SAMO. Sarica KOJA JE VRLO PAMETNA MOJ PRESEDNIK ZIVEO STO GODINA IVODIOLADEZ NA PRAVI PUT

Katarina

29.09.2021 17:32

Šta sve učini alkohol od čoveka. Strašno.

Nena

29.09.2021 22:24

Iver nepada daleko od klade, kakav otac takav i sin. Ovo je užasno.

stevo

30.09.2021 01:45

Ovo je zaista strasno i ne sme proci nekaznjeno!