GOJKOVIĆ ODUVAO ĐILASA: Poražavajuće je doći u jedan grad za koji tvrdite da ga jako poštujete, a da ne znate da li ste bilo šta uradili za njega
Printscreen

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Kao gradonačelnik Valjeva i prvi na listi "Aleksandar Vučić - za našu decu" na poslednjim lokalnim izborima u Valjevu, osećam potrebu da se danas oglasim ovim saopštenjem i iznesem par zapažanja povodom konferencije za novinare koju su danas održali Dragan Đilas i Marinika Tepić u našem gradu.

Ne mogu da sakrijem veliko nezadovoljstvo činjenicom da Đilas nije mogao da se seti nijedne dobre stvari koju je uradio za Valjevo dok je bio na vlasti. Đilas je to i potvrdio pred prisutnim novinarima rekavši da će proveriti i poslati ukoliko nađe neki podatak.

GOJKOVIĆ ODUVAO ĐILASA: Poražavajuće je doći u jedan grad za koji tvrdite da ga jako poštujete, a da ne znate da li ste bilo šta uradili za njega

Foto: Printskrin

 

Poražavajuće je doći u jedan grad za koji tvrdite da ga jako poštujete, a ne znati da li ste ikada bilo šta uradili za njega i njegove stanovnike. Jako sam ponosan na svoje sugrađane koji danas nisu iskazali podršku SSP i njihovom skupu, jer su bukvalno svi prisutni stali pod jednu krošnju drveta, uključujući i slučajne prolaznike koji su se tu zatekli.

Politika SSP je politika prošlosti i za razliku od Dragana Đilasa ja ću se kao gradonačelnik Valjeva sa ponosom sećati jednog dana svih dobrih stvari koje smo uradili za Valjevo.

Brza saobraćajnica Iverak-Lajkovac, ulaganje u industrijsku zonu i dolazak dva velika investitora, rekonstrukcija Gerontološkog centra i Doma zdravlja, rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića, kao i izgradnja sportske hale, su samo deo naše realnosti i itekako vidljiva podrška Vlade Republike Srbije i predsednika države Aleksandra Vučića.

Pričati o tome kako se drugi voze Rold-Rojsevima, a onda doći danas u Valjevo sa dva automobila vrednosti skoro 200.000 eura govori o duplim aršinima onih koji bi da menjaju Valjevo i državu.

Ovaj grad se menja, ali zahvaljujući građanima Valjeva, lokalnoj samoupravi i podršci države, a ne demagogiji koja nam je plasirana do 2012. godine i pljačkaškim privatizacijama širom Srbije za vreme vlasti kojoj je pripadao Dragan Đilas."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

10.07.2021 18:31

Bagru interesuje vlast samo.da se dograbe pune.kase da popune alapljive apetite a zatim uzmu.kredite radi prikrivanja pljacke koji.ce vracati.patriotska vlast po.istom vec scenariju.