Vujović: Đilas iznosi niz laži i uvreda na račun predsednika
Foto: Alo/Foto: ALO/Nenad Vujanović

"Tendenciozan je pokušaj bivšeg gradonačelnika, koji je ojadio i Beograd i Beograđane, da baci u senku sve rezultate koje niže Aleksandar Vučić, tako što u svakom javnom nastupu iznosi niz laži i uvreda na račun predsednika. Očigledno je da Đilas nema politički program, pa menja strategiju, misleći da će ga izmišljene optužbe dovesti na vlast, i da će mu pomoći da izbegne objašnjenje o poreklu novca na računima širom sveta i kako se obogatio na političkim funkcijama", rekla je Vujović.

Vujović je upitala da li kao zlo koje kuca na vrata Đilas vidi investicije, smanjenu stopu nezaposlenosti na nikad niži nivo, rast plata i penzija. Jer, dobro koje on nudi svi smo već gledali u vreme kada je bio na vlasti - državu pred bankrotom, svakog trećeg radnika na ulici, propale fabrike, nemaštinu, grad Beograd u istorijskom minusu.

"Čitav niz optužbi koje je predstavnik propalog režima sasuo na račun onih koje je narod ubedljivom većinom izabrao da vode državu u sigurnu budućnost, može samo da se okarakteriše kao pokušaj prikupljanja jeftinih političkih poena. Građani su se davno naslušali njihovih praznih obećanja. Narodu u Srbiji su potrebni rezultati, a to im je dao i pokazao Aleksandar Vučić. I dok se Đilas i njegove perjanice, u pokušaju da ruše Vučića, bave izmišljenim aferama, mi ćemo odgovoriti još boljim rezultatima i još jačom borbom za prosperitet Srbije", rekla je Vujović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bata

23.05.2021 09:20

Đilas jedino šta može da ponudi svima su laži Šilas i sam živi u laži i misli da je to ispravno ali nikada nee uspeti da ubedi narod na pogrešno

Sofija

23.05.2021 09:48

Полтички није коректно напдати дете свог полтичког непријатеља и при томе још клеватати .