VUČIĆEV NENAJAVLJENI DOLAZAK Fotografije nije objavio predsednik! U pratnji ministara i Drobnjaka krenuo u kontrolu grada (FOTO)
Printskrin/Instagram

 

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić posetio je šabački kraj, gde je prisutvovao završnici izgradnje važnog puta Šabac-Bogosavac, dužine skoro 19.2 kilometara, koji je država izgradila, preko JP “Putevi Srbije“, kroz Pocerinu od Šapca do Radovašnice.

Vrednost ove saobraćajnice je 336 miliona dinara. Predsednik Vučić, koji je nenajavljeno stigao u ovaj deo Srbije, lično se, u pratnji ministara Siniše Malog i Tome Momirovića, kao i direktora JP “Putevi Srbije“ upoznao sa stanjem putne infrastrukture u Mačvi i Pocerini. Obećao je izgradnju novog, takođe važnog puta od Jevremovca do Mačve, dužine više od 3 kilometra.

 

Predsednik Vučić je najavio da će se zdušno založiti za unapređenje i putne infrastrukture kao i vodovodne i infrastrukturne mreže u šabačkom kraju. Umesto 60 odsto, kako je bilo ranije reči, 80 odsto domaćinstava će dobiti kanalizaciju u ovdašnjim selima.

Vučić je rekao da će doći ponovo u grad na Savi da se lično uveri šta je od najvaljenog učinjeno. Na velikoj podršci Šapcu, koji zahvaljujući njemu pored ostalog, očekuje i auto-put, zahvalili su mu se gradonačelnik dr Aleksandar Pajić i narodni poslanik dr Boban Birmančević.

Opšta je konstatacija da Šabac nikada nije imao veću podršku, pomoć, ali i razumevanje države za sve vitalne interesa ovdašnjih ljudi, koji su ogromnom većinom podržali politiku Aleksandra Vučića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Ivana

22.05.2021 18:49

Narvnno da treba i mora da kontroliše i lokalne funkcionere, da se vidi koliko se gradi i radi, za našu državu. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče ans vemu. Nijedan predsednik do sada nije ovoliko radi za narod koliko predsednik Vučić.

Danica

22.05.2021 20:36

Bravo za našeg predsednika. Sve postiže I svugde stigne. Alal mu vera.

Dragan

22.05.2021 21:35

Gde su dobri putevi, tu su investitori. gde ima investicija nema nezaposlenosti a to je cilj ove današnje Vlade Srbije.

KIA

23.05.2021 06:05

Svaka cast za našeg predsednika. Sve postiže I svugde stigne. Alal mu vera.

Sofija

23.05.2021 09:14

Битно је да се обезбеди адекватана инфрструктура да се привику инвестиори који ће допринети отврње нових фабрика и запошљавање људи

Rade

23.05.2021 09:18

Veliki broj infrastrukturnih projekata i obnova puteva se realizuje na Šabačkoj opštini i u svim delovima Srbije i ovo je od ogromniog znaaja za sve građane