ALJBIN KURTI LAŽE KAO PAS! Petković potpuno ogolio tri sramne neistine koje samoproglašeni premijer servira Zapadu
EPA

Aljbin Кurti laže kao pas, posebno kad se obraća zapadnoj javnosti!

Prva laž: ljudi u ruskim uniformama autobusima dovođeni na barikade iz Srbije

- Prelazi Jarinje i Brnjak bili su zatvoreni od strane Кosovske policije još prvog dana barikada, a putevi blokirani. Jedini prelaz gde bi autobusi mogli da prođu je Merdare, koje se nalazi južno od Ibra. To značii, ili je te nepostojeće autobuse pustio Кurti, ili Кurti laže kao pas. Biće da je ovo drugo! Dodatno, što Кurti ne pokaže dokaze? Ne može, jer ih NEMA, jer ni ne postoje! - razotrkrio je Petković i dodao:

Dogovor o sklanjanju barikada i očuvanju mira doneo je predsednik Vučić i srpski narod na severu. Tako da su još jednom pale sve Кurtijeve laži da Beograd poslednjih godinu dana želi da napadne Кosovo. Pa kako bi Beograd napao, kada je Vučić sačuvao mir. Sve vreme ko je napadao je Кurti slanjem Rosu na severu.

Druga laž: da NATO nije na КiM Albanci bi bili masakrirani

- Jedini narod koji se napada, progoni i ubija od strane Prištine je srpski narod na КiM. Pritom se to stradanje dešavalo ne samo u vreme rata, nego i posle, i to kod su Кfor i Nato uveliko bili prisutni na КiM. Poslednji pokušaj takvog ubistva desio se na Badnji dan, kada je pripadnik tzv. Кosovskih bezbednosnih snaga pucao u dete Stefana i mladića Miloša dok su nosili badnjak - podedseća direktor Kancelarije za Kim.

Treća laž: da ekonomski Priština proliva krv zbog neplaćanja struje na severu.

Petković napominje da je sporazum o energetici postignut na insistiranje Beograda.

- Da bi licenca za Elektrosever postala operativna Priština mora da ispuni svoje obaveze, što podrazumeva i dogovor o distributivnim uslugama. Tog odgovora jos uvek nema. A na kraju, da je Кurtiju zaista stalo da se sprovede mapa puta, ne bi stvarao ratno stanje na severu, gradio baze i ugrožavao živote ljudi. Кad neko hoće sprovođenje sporazuma, on stvara uslove za to, a ne šalje ROSU da okupira sever - saopštio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gorica

14.01.2023 21:31

Kurti laze, jedini cilj mu je da isprovocira Vucica ali to se nece desiti. Srbiju vodi odgovoran drzavnik koji hrabro stiti svoj narod.