POPOVIĆ Nikoga od Srba u Gračanici nije iznenadio današnji antrisrpski pakt u Čaglavici protiv našeg naroda
Prinscreen/Facebook/Srpska lista - Gračanica

Nikoga od Srba u Gračanici nije iznenadio današnji antrisrpski pakt u Čaglavici protiv našeg naroda koji su sklopili Nenad Rašić, Boban Bogdanović uz Radu Trajković jer odavno oni rade protiv interesa našeg naroda kako ovde u centralnom Kosovu tako i drugim srpskim sredinama, saopštio je Srđan Popović, član Predsedništva Srpske liste iz Gračanice.

Znamo mi dobro s kim imamo posla i da im smetaju predsednik Aleksandar Vučić i Srpska lista jer su jedina i odlučna brana Kurtijevom projektu nezavisnog i etnički očišćenog Kosova u kom nema ni jednog jedinog Srbina.

Današnji istup pomenutih organizovan je da se ionako teška situacija u kojoj smo se našli još dodatno zakomplikuje i da se Srbi još više sateraju u ćošak, a za to se koriste oni Srbi koji imaju podršku koja je ravna statističkoj grešci. U trenutku kada je naš narod na Kosovu i Metohiji kako severno tako i južno od Ibra izložen maltretirnaju od strane Aljbina Kurtija, po poravilu se jave dežurni srbomrsci da pomognu i opravdaju udar Prištine na sve srpsko.

www.facebook.com

To što su Nenad Rašić i Boban Bogdanović otvoreno stali na stranu Kurtija a protiv vlastitog naroda, da našu braću i sestre na severu koji dan i noć po kiši i snegu stoje na barikadama i brane pravo na ostanak i opstanak, pravo na dostojanstvo, po nalogu Prištine proglašavaju kriminalcima i prete nasilnim uklanjanjem barikada, govori za čije interese rade.

Nisu se setili nijednog napadnutog Srbina, nisu osudili nijedan jedini incident prema našem narodu, ni Zorana Trajkovića iz Kišnice, ni Nikole Nedeljkovića, ni Dejana Pantića, ni Srđana Petrovića iz Velike Hoče, ni Nemanje Mitrovića iz Babinog Mosta, da ne nabrajam sve udare na Srbe kojih ove godine ima najviše, ali je zato pomenut potpresednik Srpske liste Milan Radoičić koji je svo ovo vreme radio na postizanju jedinstva i političkoj borbi za prava našeg naroda na prostoru Kosova i Metohije.

Zato su svom silinom udarili i na predsednika Vučića jer zajedno sa našom Srpskom listom predstavlja branu Kurtijevom teroru. Prozreli su Srbi iz Gračanice njihove prljave namere da posvađaju i podele Srbe i da ih pretvore u vazale Aljbina Kurtija i Prištine, ali im to neće poći za rukom.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading