DOŠLI DA SE SLIKAJU Specijalci Rosu nadomak Jarinja, Euleks posmatra (FOTO)
Alo!

Nadomak samog punkta, sa desne strane idući ka Leposaviću nalazi se vozilo Euleks policije, čije smo pripadnike zatekli kako dvogledom gledaju predeo oko administrativnog prelaza.

DOŠLI DA SE SLIKAJU Specijalci Rosu nadomak Jarinja, Euleks posmatra (FOTO)

Alo!

 

Na par stotina metara niže, takođe sa desne strane, stacionirano je vozilo specijalne jedinice sa nekoliko specijalaca ROSU koji sa dugim cevima dežuraju pored vozila.

U bazi policije takozvanog Kosova koju su pre par meseci ojačali betonskim zidovima,  primetno je više naoružanih kosovskih policajaca ROSU i njihovih oklopnih vozila, dok je jedno vozilo stacionirano nadomak punkta, a pokraj njega je takođe više pripadnika ROSU sa dugim cevima.

Inače, specijalci ROSU stacionirani su tu od danas u podne, budući da su se srpski pripadnici policije povukli sa svojih pozicija.

Dva oklopnjaka sa ROSU specijalcima koja se nalaze sa jedne i druge strane puta nedaleko od administrativnog prelaza Jarinje, predstavljaju pojačanje policijslom punktu koji je stacioniran ovde od prošlogodišnjih barikada, a nalazi se na stotinak metara od samog administrativnog prelaza.

Inače, na administrativnom prelazu Jarinje saobraćaj se odvija nesmetano.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading