SVOJI NA SVOME! Srbi više nisu sami, država čvrsto uz svoj narod!
Foto: Alo!

U severnom delu Kosovske Mitrovice danas je održan veličanstveni narodni skup kod Spomenika knezu Lazaru.

NAJVEĆI SKUP IKADA NA KiM Na narodnom protestu u Kosovskoj Mitrovici više od 10.000 ljudi (FOTO) - Alo.rs

Dostojanstvo i brojnost skupa svedoče o jedinstvu i odlučnosti Srba da ostanu i opstanu. Sa najvećeg skupa ikad napravljenog, na kom je bilo više od 10.000 Srba, poslata je poruka mira, Srbi su podvukli da su na KiM “svoji na svome” i da će se srpski barjak zauvek vijoriti na svetoj srpskoj zemlji.

Foto: Alo!

 

Foto: Alo!

 

“Slavni moj i napaćeni rode, stajati ispred vas nije samo velika čast već i privilegija koja se ogleda u delima naših predaka i očima naše dece. Ja ispred sebe danas vidim najveće polje božurova slavnih i najlepše pupoljke sa tvrdim korenom usađenim u zemlju. Ne snovi i legendi već zemlju duhovnog i slavnog postojanja. Verujući u javu koju će nam neko drugi kreirati, odjednom se trgnusmo i evo probudili smo se iz lažnog sna i videli da naša sudbina nije u tuđim već našim rukama”, rekao je heroj Nenad Đurić.

CITIRAO REČI PATRIJARHA PAVLA Policajac kog je smenio Kurti održao emotivan govor u Kosovskoj Mitrovici (FOTO) - Alo.rs

Foto: Alo!

 

Srbi napokon, sa predsednikom Vučićem na čelu države, imaju leđa, imaju iza sebe svoju Srbiju i ne plaše se više da izađu I glasno kažu, kako više ne osećaju strah jer osećaju da nisu sami I da neće biti prepušteni sami sebi.
Sećamo se još uvek vlasti Tadića, Koštunice, Jeremića, koji su otvarali put ka nezavisnosti lažne države i dizali granice na sopstvenoj teritoriji. Srećom, oni su prošlost, a iako su naneli ogromnu štetu srpskim interesima na Kosovu I Metohiji, sadašnje rukovodstvo ima snage da se bori i pobedi.

“Neće biti predaje”, više puta je ponovio predsednik Vučić i neće biti novih pogroma.

Tanjug Rade Prelic

 

Kurti kaže da na severu nema Srba i da Briselski sporazum ne postoji, ali dobio je jasnu poruku jedinstvenih i složnih Srba, koji znaju da će vođeni svojim predsednikom Vučićem pobediti. Znaju Srbi sa severa da Vučić nikada nije podlegao pritiscima i da ih neće ostaviti teroru bezumnog lažnog premijera lažne države.

Danas je Priština dobila jasnu i nikad jaču poruku da je DOSTA!

Neće više biti malteretiranja, kriminalizovanja i obespravljavanja našeg naroda. Srbija i njeni građani više neće biti ponižavani, jer Srbija ima snage da zaštiti svoj narod.

Komentari (0)

Loading