PONIŽAVAJU KURTIJEVOG MINISTRA U SRED PRIŠTINE Šokantan snimak polivanja brašnom (VIDEO)
Foto: Twitter/printscreen

Ministar finansija u privremenoj vladi u Prištini Hekuran Murati našao se na udaru aktivista Socijaldemokratske partije, koji su ga zasuli brašnom.

Nesvakidašnja akcija odigrala se kada je Murati izlazio iz jednog kafića u Prištini i krenuo prema zgradi u kojoj stanuje u naselju Dardanija, prenosi Reporteri.

Tzv. kosovska policija otvorila je istragu zbog ovog napada brašnom na Muratija.

 

 

Inače, danas su premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti i Hekuran Murati zajedno održali konferenciju za medije na kojoj su najavili da će zaposleni u javnim službama dobijati pomoć iz budžeta u iznosu od 50 evra, a najavljene su i subvencije za građane čiji računi za struju budu manji od prošlogodišnjih, prenose mediji.

KURTI NOKAUTIRAN Vapaj iz lažne države: Srbi stvaraju teritorijalnu i političku celinu, nikad neće priznati tzv. Kosovo!

Zaposleni u prosveti štrajkuju od početka godine zahtevajući pomoć od 100 evra i povećanje zarada, dok zaposlenima u javnim službama nisu isplaćene avgustovske zarade, a Murati je za ovu situaciju optužio opštine navodeći da se to odigralo zbog njihove neažurnosti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ja

04.09.2022 07:15

PONIŽAVAJU KURTIJEVOG MINISTRA U SRED PRIŠTINE Šokantan snimak polivanja brašnom imaju pravo narod da se zale ali takvog pinasanja protiv tog ministra nemaju pravo da rade takose to nesme raditi !!!