GRAĐANI KiM SREĆNI ZBOG DOLASKA ANE BRNABIĆ Veliko ohrabrenje, kao i dokaz da je država uz svoj narod
Foto: FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC/ bg

Građani Kosovske Mitrovice rekli su u anketi za medije da je predstojeća poseta premijerke vetar u leđa za njih i da su odlučniji u nameri da ostanu i opstanu na teritoriji KiM.

- Smatram da je dolazak Ane Brnabić na Kosovo i Metohiju veliki vetar u leđa za sve koji žive ovde, na KiM, zbog aktuelne situacije koja je napeta poslednjih meseci i mislim da to govori kako su i predsednik Srbije i država Srbija uz nas i kako narod treba da se bori za ono što je njihovo i da ostane ovde - kaže jedna mlada stanovnica Kosovske Mitrovice.

Građani Leposavića su ohrabreni posetom premijerke Ane Brnabić i ističu da je to dokaz da je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije.

- Posle ovih događaja koji su se desili u prethodnom periodu i potpisivanja sporazuma sa vlastima u Prištini, dolazak premijerke Srbije je veliko ohrabrenje za nas i uverava nas da Srbija ne napušta Kosovo, nego smo i dalje njen sastavni deo - kažu oni.

- Za ovaj narod ovde mnogo znači poseta premijerke Srbije, to nam daje veliko ohrabrenje i nadu, da ostanemo svoj na svome, da ostanemo ovde gde smo se rodili, živeli, gde smo se školovali, radili. To je za nas nešto veliko. Nadamo se da će uspeti u ovim daljim pregovorima da se reši i ostala situacija, kako sa prelazom, tako i sa tablicama - dodaju za medije.

VUČIĆ O REŠENJU ZA KOSOVO: Nama niko ništa nije predložio, a ne znam kako bi bez nas….

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mina

04.09.2022 02:35

Građani su presrećni i mnogi već plaču od sreće i uzbuđenja svaka čast zaista