PRIVREMENA KOSOVSKA VLADA NA METI KRITIKA Mustafa: Uloga vlade nije da disciplinuje Putina i teroriše građane da Srbija napada Kosovo
Reporteri

"Nije uloga naše Vlade da obrazuje i disciplinuje Putina niti da vodi rat u Ukrajini. Celi narod tamo se bori pravednom podrškom i solidarnošću iz celog sveta. Tu je i naša solidarnost. Nije uloga ni kosovskih institucija, da svakog jutra terorišu građane da nas Srbija napada. Jer, ljudi brinu, strahuju, špekulanti dižu cene, a psi rata traže prostor za profit. Na kraju ostaju građani koji su glasali za vas, oni koji plaćaju cenu nesavladivih frustracija", napisao je Mustafa na Fejsbuku.

On je naveo da kosovska vlada treba da traži i nalazi rešenja u ovom komplikovanom društvenom ali i političkom razdoblju, a ne da gubi vreme na izgovore i da prebacuje krivicu na druge.

"Cene energenata, nafte i mnogih drugih, nisu podizale prethodne vlade. Ova opozicija ne puca na Vladu molotovljevim koktelima, granatama, bombama, suzavcem, kamenicama. Dakle, Vlada nema razloga da tuguje, ali mora da se stisne i pokaže liderstvo. Jer, vladanje u normalnim vremenima ide samo po sebi, a u teškim vremenima pokazuje liderstvo. Znanje, organizacija i smer", naveo je Mustafa.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading