Mirković: Obradović je dobar učenik i sledbenik svog gazde te prazna obećanja lako daje
Printscreen

Izjava Dejana Kesara

Marioneta Dragana Đilasa je danas zablistala i zaslužila epitet glavne zvezde do 17.decembra. Do juče je tu titulu neprikosnoveno nosio Vladeta Janković ali preko noći se gazda odrekao njegovih usluga i počeo da ulaze u svog novog miljenika. Nije bez razloga.

Obradović je poznat da radi isključivo po diktatu svoga gazde i na taj način je zaslužio mesto glave marionete. Preuzeo je od njega i cak i način na koji obećava kule i gradove, da ni on sam ne veruje u ono što kaže. Najvažnije je ne razočarati gazdu i ne ugroziti buduće poslove glavnog tajkuna. Maliciozno je kada oni koriste reč briga jer za njih briga znači punjenje sopstvenih bankovnih računa. Briga o deci je u praksi značila da se roditeljima mimo zakona višestruko naplate vrtići i na taj način je Beograd oštećen za tri milijarde dinara. Briga o mladima je značila da se Pionirski grad otme od Beograđana i uzme za potrebe Đilasovog rijaliti programa.

Briga za Beograđane je trebala da bude izgradnja mosta na Adi, čiji je kilometar koštao 400 miliona evra. Bitno je građanima dati nešto a sebi uzeti masnu proviziju pod plastom brige. I sve se brige sveta za Beograd ujedinile na računima Dajrekt mediji i računima njegovog brata Gojka. Saldo svih ujedinjenih ideja je iznosio 619 miliona. I sada bi opet. Opet da sklapaju poslove sa državnim preduzećima, da izmišljaju marketinške usluge za potrebe tajkuna a da Beogradu ispostave pokvarene podzemne kontejnere. Zato danas svim silama želi da se vrati na vlast . Jer njegove poslovne šeme se samo na tome zasnivaju. Samo jaka pozicija na celu Beograda u liku i delu Obradovića može da mu obezbedi novi tajkunski procvat. Nasilje o kojem ovi opskurni milioneri govore je ništa više nego parodija koja se režira u kuhinji tajkuna sa Vračara.

A baš njega prijavljuju za nasilje u porodici, za fizički napad na rođenog tasta a ne zaostaje ni u pretnjama policajcima. Jer kada imate milione mislite da možete sve i da svima možete da kontrolišete. Beograd ne želi ovakve primadone na celu svoga grada jer ih se on seća samo po gorkom ukusu. Građani ne žele ljude koji danas žive u svili i kadifi zahvaljujući njihovim porezima i doprinosima. Oni žele ljude koju su Beograd transformisali i koji su učinili da Beograd danas bude bolje mesto za život. Koji ne zaostaje za evropskim i svetskim metropolama. Koji se ponosi budućom organizacijom "EXPO 2027". U vreme tajkuna su se organizovale samo licitacije za prodaju zemljišta a danas se prave liste čekanja za Beograd na vodi. Koji je na ponos svima. I svi to priznaju. Zato ćemo 18. decembra da se probudimo u Srbiji i Beogradu koju podržava normalna i pristojna Srbija, koja želi dalji napredak i koja je odlučila da konačno ovakve lutke iz žutog pozorišta pošalje u političku istoriju. Zasluženo.

 

Oglasio se Aleksandar Mirković

Mirković: Obradović je dobar učenik i sledbenik svog gazde te prazna obećanja lako daje

Printscreen

 

 

Đilasov kandidat Vladimir Obradović, dobar je učenik i sledbenik svog gazde te prazna obećanja lako daje.

Neverovatno je da upravo oni, koji su svojom bahatošću i neznanjem Beograd doveli do propasti i na rub uništenja, danas pričaju bajke misleći da građani sve zaboravljaju.

Radi istine, Beograd je metropola uvek bio samo što sada sija punim sjajem i iz dan u dan postaje sve lepši zahvaljujući odgovornoj politici predsednika Aleksadra Vučića koju je sledila gradska vlast.

Najbolji dokaz tome je i Beograd na vodi, projekat koji je zbog svoje lepote poznat širom Evrope ali koji će biti srušen ukoliko Đilasov pijun Obradović postane gradona čelnik.Isto je i sa Savskim trgom kojem se dive turisti iz celog sveta ali će i on biti uništen, a spomenik Stefanu Nemanji izmešten u Marinkovu Baru ili Borču ako se oni vrate na vlast.

Brigu o ljudima su najbolje pokazali višemilionskim dugovima prema različitim socijalnim kategorijama i bogaćenjem na račun najmlađih, duplo naplaćujući vrtiće.Sve te dugove ova gradska vlast je izmirila i nastavila sa razvijanjem grada, baš u interesu svakog čoveka. Beograd nikada neće prestati da bude metropola i to nije prestao da bude ni kada ga je najgori gradonačelnik u istoriji koristio samo za svoje lično bogaćenje i sramota je što jedan pretendent na mesto gradonačelnika, najlepši grad na svetu, ne vidi tako.

Ipak nije to ni toliko čudno jer za njih naš grad nikad nije predstavljao ništa više, do pune kase koju je potrebno što pre i na što efikasniji način. isprazniti, a onda taj novac građana pretvoriti u 619 miliona evra ličnog profita.

Zato će građani, uveren sam 17.12. jasno poručiti da ne žele povratak u ružnu prošlost dragana Đilasa, već da žele nastavak politike razvoja Beograda koju garantuje samo politika Aleksandra Vučića i SNS.

Jer Beograd i Srbija, ne smeju da stanu.

Oglasio se Miloš Terzić

Mirković: Obradović je dobar učenik i sledbenik svog gazde te prazna obećanja lako daje

SNS

 

 

Đilasova lista na kojoj je hrvatski general Zdravko Ponoš biće najobičniji spoj antisrpstva i gramzivosti. Neće tu biti nikakvog ideološkog obrasca, a već samo ljudi koji po Đilasovoj mustri hoće da se dokopaju narodnih para. Sa pozicija onih koji Srbiji nikada nisu želeli dobro, nastupaće i Zdravko Ponoš i to sa izrazito drugosrbijanskim stavovima, a cilj će im biti da srpski narod proglase za genocidan narod, da priznaju nezavisnost lažne države i da uvedu sankcije Rusiji.

To je kolonijalna agenda koju će sprovoditi hrvatski državljanin sa ljudima iz NATO koalicije na listi Dragana Đilasa i Dragana Šolaka. Ništa čudno za politikante koji su nakon 2000-te godine razorili Srbiju, a kao posledicu njihove ponozne politike, koja je podrazumevala ulagivanje strancima,imali smo zakatančene fabrike, ekonomsko propadanje srpske države i uništeni armiju, što je direktna zasluga NATO generala.

Sada udruženi u novi DOS zajedno za lažnim patriotama generišu mržnju prema predsedniku Aleksandaru Vučiću i članovima njegove porodice putem svojih komunikacijskih kanala. Ta mržnja im je jedini plan, program i politika koju nude i koju imaju, uz jasnu nameru da Srbiju zaustave i vrate je u ružnu prošlost. Ono što nude Ponoš, Lazović i ostali antisrbi sa tajkunske liste, jeste da Srbija stane, kako bi on nastavio započeto razaranje srpske vojske po NATO licenci.

Za razliku od njih Vučić nudi dalje ekonomsko, političko i vojno osnaživanje Srbije i zbog toga mu je narod pružio apsolutnu podršku sa više od milion i po glasova, nego što ih je imao hrvatski kandidat Zdravko Ponoš na prethodnim predsedničkim izborima. Zato je potrebno da i 17. decembra pobedi jedina PROSRPSKA lista, a to je lista Srpske napredne stranke kako bi Srbija nastavila da jača i da snaži i kako bismo jednom za svagda Ponoša kao najboljeg pitomca stranih ambasada poslali na smetlište političke scene gde mu je i mesto.

Takođe, portparolka Borisa Tadića, Marina Komad je komentarisala "ujedinjenju opoziciju".

 

 

 

 

Oglasila se i Milica Nikolić

Milica Nikolić

Srpska napredna stranka

 

 

 

Svi oni koji su okupljeni pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa, u njegov pokret koji je nastao stravičnom zloupotrebom tragedija, nisu ništa drugo do njegovi uposlenici koji se bore za punjenje njegove kase.

I bez trunke srama, koju doduše nikada nije ni imao, NATO potrčko - Ponoš, to i priznaje, navodeći da ih nikakve "ideološke dimenzije" ne zanimaju.

A kada ova, NATO protuva, govori o "stručnosti" i "ličnom ugledu", ne bi bilo loše da ga podsetimo kako to izgleda kada je on u pitanju.

"Stručno" je sveo našu vojsku na nivo lovačkog udruženja, služeći interesima stranaca, kojima je jedini cilj bio da je uopšte nema. "Stručno" je smenio sve časne oficire koji su se istakli u odbrani našeg naroda 1999. godine, a zatim još stručnije rasformirao 72. specijalnu i 63. padobransku brigadu.

Što se tiče "ugleda" NATO protuve, najbolje svedoči narod koji je ostavio na milost i nemilost neprijatelju kada je pobegao iz rodnog Knina ili naš narod na Kosovu i Metohiji kada ga je pod smernicom Aljbina Kurtija nazvao terorističkim.

Danas, ni ova ni bilo koja druga sluga sa liste Dragana Đilasa, ne radi ništa drugo nego izvršava zadatke stranaca, kojima smeta nezavisna Srbija.

Nezavisna i stabilna kakvom je načinio i kakvom je čuva predsednik Vučić.

I zna narod, zbog čega je neverovatnu podršku, za kratko vreme, pružio listi "Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane". A zaista ne sme, ni da stane, ni da se vrati u mračnu prošlost, što je jedini cilj onih koji danas ovako besramno napadaju.

BONUS VIDEO

@alo_portal PREDSEDNIK VUČIĆ NA SVEČANOM OTVARANJU PROKOPA ZA ALO! Verujem da ćemo sa komšijama iz Bugarske sve rešiti! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #fyp #prokop #viral #aleksandarvucic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (12)

Loading
Vuk

04.11.2023 12:07

Ponoš je poznati stari lažljivac i obmanjivač naroda.

Sara

04.11.2023 12:11

Niko više ne može da razume šta Ponoš traži u politici.

Sara

04.11.2023 12:12

Ne znam ko još može da veruje Ponosi, čoveku koji je razarao srpsku vojsku

Tanja

04.11.2023 12:14

Djilas je okupio oko sebe sve one ljude koji žele da vide Srbiju na kolenima

Mare

04.11.2023 12:15

Nema više mesta za Ponoša i njegovu antisrpsku politiku u Srbiji

Caca

04.11.2023 14:01

Ponoš je lažljivi izdajnik Srbije i mesto mu je na smetlištu gde i pripada!

Joka

04.11.2023 14:04

Sa Ponosom u istom kosu, Djilasu je plan da ponovo izvrsi politicki debakl, i Srbiju ponovo dovede do ivice propasti.

Jeca

04.11.2023 14:06

Ponos je unistio vojsku Srbije, taj covek je olicenje prevare i licne koristi. Srbija njega ne interesuje.

Sara

04.11.2023 14:38

Ponos je poznat kao lopov i jedan veliki olos od coveka

Ana

04.11.2023 14:42

Ponos misli da je narod naivan i da ne znaju da je on izdajica i lopov