SADA JE MNOGO JASNIJA IZJAVA LIDERA SSP DA SE PONEKAD OSEĆA KAO MAGARAC! Vuk se hvali: Iskoristio sam Đilasa
Foto: Ilustracija

Tako je Narodna stranka, na čijem je čelu Vuk Jeremić, sarađivala sa Draganom Đilasom, liderom SSP-a, samo da bi uspela da pređe umanjeni cenzus od tri posto i dokopa se Skupštine Srbije. Da ironija bude još veća, jeremićevci, iako svesni da nisu mogli da preskoče cenzus, sada sebe predstavljaju kao najveću opozicionu stranku.

No, da krenemo iz početka. Marina Komad, savetnica za medije i jedna od najbližih saradnica Borisa Tadića, lidera SDS-a, na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter prenela je da je potpredsednik Narodne stranke Vladimir Gajić gostujući na „spejsu“ izjavio da je Narodna stranka „ostala na Đilasovoj listi da ne bi završila ispod cenzusa i u medijskom mraku kao neke druge stranke“.

Ona se zapitala i „je l’ to priznanje o obmani glasača zarad stranačkog interesa ili neka inovativna forma borbe protiv medijskog mraka?“. Jasno je da je ovde reč o nameri Marine Komad da pokaže kako je njena stranka bila principijelna i nije htela na „Đilasovu listu“ zbog uslova koji su joj postavljeni, te je tako ostala ispod ionako umanjenog cenzusa.

SADA JE MNOGO JASNIJA IZJAVA LIDERA SSP DA SE PONEKAD OSEĆA KAO MAGARAC! Vuk se hvali: Iskoristio sam Đilasa

Printscreen

 

S druge strane, sudeći po rečima Vladimira Gajića, u Narodnoj stranci su pre izbora bili svesni da ne mogu da dođu do 3 odsto glasova i zato su odlučili da idu na zajedničku listu sa SSP-om, DS-om, PSG-om. Kada se sve ovo uzme u obzir, onda još smešnije deluju priče i Vuka Jeremića i Dragana Đilasa kako su njihove stranke najveće kada samostalno ne bi ni uspeli da uđu u parlament.

Doduše, sada je mnogo jasnija i Đilasova izjava da se ponekad oseća kao magarac.

SADA JE MNOGO JASNIJA IZJAVA LIDERA SSP DA SE PONEKAD OSEĆA KAO MAGARAC! Vuk se hvali: Iskoristio sam Đilasa

TANJUG/ JADRANKA ILIC

 

- Ja se ne osećam kao trojanski konj, ali se ponekad osećam kao magarac, kada vidim šta sam sve uradio i šta smo žrtvovali, da bi sada o nama tako govorili - poručio je lider SSP-a, te istakao da više nikada neće sarađivati sa Narodnom strankom Vuka Jeremića.

- Ja ne pretim, kažem vam iskreno, to je obećanje, sarađivaćemo sa svakim ko nam je programski blizak, nećemo sa Narodnom strankom sigurno, i sa još nekima koji su pokazali nekorektno ponašanje u ova dva meseca - izjavio je Đilas u junu prošle godine.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading