OBRT Uhapšen policajac koji je ubio mladića kod Tutina!

Policajac koji je rano jutros upucao mladića kod Tutina lišen je slobode i njemu je određen pritvor, saznaje nezvanično Tanjug od izvora bliskih policiji.

policija rotacija
Ilustracija: Profimedia

Prema tim saznanjima, njemu se na teret stavlja Član 113, odnosno sumnjiči se za ubistvo.

Policajac je nakon saslušanja u Novom Pazaru prebačen u zatvorsku jedinicu u tom gradu.

Policija ubila mladića (22) prilikom hapšenja!

Kako je ranije danas saopštio portparol višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, Adnan Baćićanin, u policijskoj akciji PU Novi Pazar, Policijske stanice Tutin, radi sprečavanja krivičnog dela nedozvoljena trgovina, rano jutros oko jedan sat posle ponoći, u selu Dolovo u Opštini Tutin, lišen je života S. F. (22) iz Tutina.

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru je odmah započelo istražne radnje kojim će se utvrditi da li je upotreba vatrenog oružja bila opravdana i zakonita.

O svim preduzetima radnjama i rezultatima istražnih radnji javnost će biti blagovremeno obaveštena, navedeno je u saoppštenju.

 • Korisnik: XXL
  01/10/2017 - 07:59
  Nema ... odma' se tera po starom ... kao nekad policajac je trebao tri puta da viče "stoj ko ide, stani pucaću" ... ako Ovaj ne stane onda se zna policajcu sledi odlikovanje, a porodici - penzija. No sačekajmo tu 'istragu' tužilaštva ili šta već ... da 'organi' obave sve neophodne istražne radnje i povodom toga daju - saopštenje.
 • Korisnik: ŠOJKE
  30/09/2017 - 20:45
  SLOBODA ZA POLICAJCA! KRIMI MANIJAKE DA NE ŠTITI NIKO! VREME JE DA SE ZAŠTITI POLICIJA I NAROD ILI UKINITE POLICIJU I PUSTITE KRIMOSE DA ZAVODE RED!
 • Korisnik: Тртрћко
  30/09/2017 - 20:38
  Ако га је убио полицајц је вероватно морао?Обично се пуца у ноге а како је била ноћ ... Он није ухапшен већ уклоњен због освете док се ука - бука не стиша?А има онога да сам слушао једног жандара који готово са уживањем прича ,,како је једнога убио у служби,,?
  • ŠOJKE @Тртрћко
   01/10/2017 - 14:01
   Pucaj u noge kome vetru? Daj bre, autom gazi policiju a ti pucaj u noge! Pa gde su mu noge? Takav slučaj se odvijao munjevitom brzinom sto pre da uteknu krimosi, a ti stani pucacu!
 • Korisnik: Boža pub
  30/09/2017 - 20:28
  A da je policajac poginuo krimos bi prenoćio u policiji i ujutru bi ga sudija pustio da se brani sa slobode.Uzgred bi dobio obaveštenje da je slobodno gaziti policiju,ali da pazi na pse i buba mare jer je to kažnjivo.Ciničan sam jer sam besan na naše sudije.Čovek rizikovao život da onoj barabi otme bombu i sutradan pušten kući.Sramota!
 • Korisnik: Scwarcwolf
  30/09/2017 - 20:02
  U Srbiji policajci neidu u zatvor samo kad ubiju Srbina.A za ovog bosnjaka ce da oguli robiju sigurno.Policijo ubijaj Srbe necete odgovarati.
  • Ras @Scwarcwolf
   01/10/2017 - 08:25
   Nije svima komičan niti tragičan tvoj komentar, Budi malo osećajniji prema drugima.
  • Scwarcwolf @Scwarcwolf
   01/10/2017 - 12:26
   E moj Ras ja te nerazumem ja sam glup prema kome osecajan?U Srbiji je Srbin neprijatelj ako gresim molim pomoc.Hvala.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs