Sanja Nikolić  pokazuje mesto  napada
Promo
Sanja Nikolić  pokazuje mesto  napada
Sanja Nikolić pokazuje mesto napada, Foto: Promo

 

Epilog obračuna - Ljubomir je završio u bolnici, dok je Dragiša priveden u policiju. Rešavanje komšijskih nesuglasica na srpski način dogodio se juče oko 11 sati u Malom mokrom lugu, u Ulici Stevana Sinđelića. Obračunu starijih ljudi prisustvovala je Sanja Nikolić, inače Ljubomirova komšinica, a Dragišina poslovna partnerka. Prema njenim rečima, Dragiša je došao kod nje u posetu i automobil je parkirao na ničijoj zemlji, preko puta Ljubomirove kuće.


- Čim je Dragiša izašao iz automobila, Ljubomir je počeo da viče na njega da pomeri auto. Čula sam kako mu Dragiša objašnjava da odlazi za pet minuta samo mene da pokupi, a potom Ljubomira kako mu psuje „majku cigansku“ - vidno potresena priča Sanja.


Prema njenim rečima, Dragiša je potom ušao u njeno dvorište, a za njim Ljubomir, koji je nosio vile.
- Ljubomir je krenuo vilama prema Dragiši da ga ubode, ali je on uspeo da se izmakne i rukama ih uhvati. Dok su se oni tako potezali, vikala sam na njih da prekinu i da se unormale, ali nisu reagovali. Dragiša je držao prednji kraj vila i stalno zapitkivao Ljubomira što ga napada. Ljubomir je pustio jednom rukom dršku vila i počeo da udara Dragišu - sva usplahirana žena pokazuje na mesto obračuna.


Svedok obračuna na tradicionalni način Sanja Nikolić uspela je u jednom trenutku da odbaci vile i tako spreči dalje krvoproliće. Prema njenim rečima, njih dvojica se do sada nisu videla. Sve ovo što se dogodilo veliki je šok za nju, ali i za njene komšije.

 

„Napao sam ga jer mi je odbrusio“

Povređeni Beograđanin Ljubomir P. prevezen je u Urgentni centar, gde je zbrinut i pušten kući. Kako nezvanično saznajemo, on je policajcima rekao da je čistio lišće kada mu se ispred dvorišta parkirao Dragiša. Na njegovu molbu da se preparkira, Dragiša mu je odbrusio, te je zato došlo do sukoba.