Strahinja Stojanović i Sonja Suarez Guarez
Privatna arhiva
Strahinja Stojanović i Sonja Suarez Guarez

Privatna arhiva

Strahinja Stojanović i Sonja Suarez Guarez, Foto: Privatna arhiva

Sonja Suarez Gomez (45), devojka Strahinje Stojanovića (30), koji je 13. septembra u eksploziji džipa BMW X5 na Novom Beogradu ostao bez obe noge, a sat vremena kasnije podlegao povredama, svakodnevno posećuje njegov grob, saznaje „Alo!“. 

Preporučujemo:

Omalena Kolumbijka, koja je 15 godina starija od ubijenog Strahinje, ne miri se sa njegovom smrću i svaki dan donosi cveće na njegov grob na Bežanijskom groblju.

- Nema dana da ne dođe. Doveze se sama u džipu. Uvek mu donosi bele ruže i pali mu sveće. Bude neko vreme i plače. Uvek očisti spomenik - kaže izvor „Alo!“.

Strahinja Stojanović grob

D.Ćuruvija, Alo

Sonja dolazi svaki dan grob Strahinje Stojanovića, Foto: D.Ćuruvija/Alo

Sonja je 7. novembra, na Zadušnice, došla ujutro na grob svog dragog. Na krst sa njegovim imenom poređala je tri bele ruže, koje simbolizuju nevinost i čistotu. U vazama su ruže i cveće bele boje, dok je na nadgrobnom spomeniku ostavljena figura belog anđela koji spava. Na krstu je crvena brojanica, a pored grobnice desetak sveća-lampiona.

Policija je identifikovala Milivoja L. (50) iz Gradiške kao Strahinjinog ubicu i za njim je raspisala međunarodnu poternicu. Sumnja se da je on došao u Beograd i izvršio egzekuciju navodno po nalogu škaljarskog klana, jer se sumnja da je Strahinja umešan u ubistvo Dragoslava Miše Ognjanovića, branioca Luke Bojovića. Kao drugi motiv navodi se informacija da je Stojanović prevario jednu narko-grupu za drogu i da mu oni to nisu oprostili.

Strahinja Stojanović grob

D.Ćuruvija, Alo

Grob Strahinje Stojanovića je uvek pun cveća, Foto: D.Ćuruvija/Alo

Stojanović se pre smrti nije skrivao, putovao je po svetu sa novom devojkom, obilazio luksuzna letovališta. Od početka pandemije je najviše vremena provodio u Beogradu, dok je Kolumbijka sve to objavljivala na Instagramu.

Istragom je utvrđeno da je pod automobil Strahinje Stojanovića bilo podmetnuto između kilogram i kilogram i po eksploziva „pentrit“ i to direktno ispod vozačevog sedišta.

Pročitajte još: